new in: plisseringer og papegøjer

IMG_3106
IMG_3102
For nylig har jeg fået købt mig nogle nye, gode sager. To af sagerne er disse superfine nederdele, som jeg har købt indenfor den seneste uge. Den plisserede nederdel har jeg haft brug for virkelig længe og heldigvis fandt jeg den i en genbrugsbutik i Aalborg lige før jeg tog til modeugen. En hvid, plisseret nederdel er virkelig en vigtig del af garderoben og jeg tror den vil blive brugt en hel masse! Papegøjeskørtet købte jeg den første dag, jeg var i København, da jeg fandt den på tilbud i Wasteland – jeg måtte ellers ikke shoppe, men jeg synes det ville være verdens største fejl at efterlade en papegøjeprintet nederdel til kun 60kr i butikken. Jeg er så sindssygt glad for den og jeg fik endda allerede brugt den to dage efter jeg købte den – et oufit I får at se i løbet af den næste uge. Mhhh, jeg er normalt ikke til lange skørter, men disse er altså dejlige! Hvad synes I?

Recently I bought a bunch of new stuff. Some of it is these amazing skirts, which I bought during the past week. The pleated skirt is one I’ve been looking for forever and right before I went to Copenhagen I found it in a thrift shop in Aalborg. I really think that a white, pleated skirt is essential for any wardrobe and I’m going to be using it a lot! I bought the parrot skirt on my first day in Copenhagen, when I found it on a 50% discount in Wasteland – I originally decided I wasn’t allowed to shop, but I think it would’ve been the biggest mistake ever, if I had left it hanging in the shop at the price of only 60DKK/9euros. I’m sooooo fond of it and I even used it just two days after buying it – an outfit you’ll see very soon. Mh, I’m usually not a fan of midi or long skirts, but I really like these! What do you think of them?