københavns modeuge, outfit 2

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketBOW: DIY, SUNNIES: SECOND HAND, LIPSTICK: PINK NOUVEAU by MAC, T-SHIRT: MONKI, SKIRT: SECOND HAND, BAG: HAND ME DOWN FROM MUM, SHOES: SECOND HAND

Her er så mit andet modeuge-outfit. Det er den første gang jeg har brugt min candy-stribede nederdel, jeg købte i Paris – ja jeg havde faktisk gemt den til en speciel anledning, som så blev modeugen. Nederdelen var oprindeligt længere, men da jeg har det bedre med lidt kortere nederdele, så klippede jeg den af og lavede den matchende hårsløjfe i stedet. Jeg er selv blevet ret glad for outfittet – mest af alt fordi det er en smule gammeldags, hvilket jeg virklig er glad for… og så er sløjfen jo virkelig sød! Jeg blev faktisk streetstylet af både Stockholm Streetstyle og spansk Vogue i dette outfit, dog var det i den øverste “udgave”, altså uden briller og med den gule jakke ud over. Hvad synes I om det?

So, here’s my second fashion week outfit. It’s the first time ever, that I’ve used my candy striped skirt from Paris – I’d actually saved it for a special occasion, which turned out to be fashion week. The skirt was originally longer, but since I’m a fan of shorter skirts, I cut it and then I made a matching bow out of the fabric I cut off. I like the outfit quite a bit actually – probably mostly because it’s so old fashioned, which I really like.. and then, the bow is just so cute! I was actually streetstyled in this outfit by Stockholm Streetstyle and Spanish Vogue, but that was in the top “version” og it, without the sunnies and with the yellow coat over it. How do you like it?