new in: praktisk og perlebesat

 photo sweatter_zps64244f46.jpg photo sweatre_zps80b62873.jpg photo sweater_zpsbecffeb9.jpg photo spencer_zps4a135479.jpgDa jeg tog til London sidste uge, medbragte jeg en næsten tom kuffert og et ønske om at få shoppet en sørens masse varmt vintertøj, så jeg kan holde varmen vinteren over. Det ønske fik jeg nogenlunde opfyldt. Men også kun nogenlunde, for hvad jeg vendte hjem med var to sweatre med hvert sit perlebesatte mønster og en smækkjole i denim. Ret så fine ting, men iih, hvor kunne jeg godt have brugt lige en smule mere til at varme mig på. Men lad os tage et kig på det, jeg fik købt: første gang jeg lagde blikket på guld/sølv-kongesweateren tvivlede jeg ikke et sekund, den skulle helt sikkert i kufferten! Sikken overdådighed af alt for meget glimmer. Blomstersweateren var mere af en tvivler, da jeg først så den, men langsomt fik den overvundet mig med sine perlebesatte detaljer og sin hvide baggrund. Begge planlægger jeg at kunne bruge indenunder en klassisk sag, der bør være i enhver garderobe, som jeg også fik med hjem fra London: denim-smækkjolen. Aldrig har jeg overvejet hvor genial den egentlig er som helårsgevandt – om sommeren vil jeg style den over en croppet t-shirt eller en bikini og om vinteren over, lad mig nu se, en mønstret perlebesat sweater og nylonstrømper. Hammersmart? Det tror jeg nok! Til trods for mit nogenlunde uopfyldte ønske om at hjembringe en overflod af vamsede sager, har jeg det egentlig fint med det, jeg bragte med hjem – praktiske ting og perler, jo tak! Hvad synes I om mine nye sager?

When going to London last week, I brought with me an almost empty suitcase and a wish to shop a whole lot of wintery clothes, so that I can stay warm this winter. I kind of fulfilled that wish. But just kind of, because all I wen’t home with was two sweaters with each of their embellished print and a dungaree dress in denim. Quite nice things, but ugh, I’d have loved to have found a bit more stuff to keep me warm. Oh well, let’s take a look at what I got: with my first glance at the silvery and golden sweater fit for a king, I had no doubt. It was definitely going in the suitcase! What an abundance of glitter, I’m in love. The floral sweater was a bit harder to decide on, but after some time, it ended up winning me over with its pearl-embellished details and its white background. I plan to be wearing both underneath one piece of clothing that should be obligatory in every wardrobe: the denim dungaree dress. I’ve never considered how genius this item is as an all year wearable thing – in the summer over a cropper tee or a bikini top and in the winter over, oh, let me see, an embellished printed sweater and nylons. Damn awesome? I think so! So despite my kind of unfulfilled wish to bring home an abundance of fluffy and warm things, I’m quite fine with what I did get – practical and embellished stuff, yes please! How do you like these new items?