new in: rullekraver og chokere

Image Hosted by PicturePushImage Hosted by PicturePush top & choker gifted by Swaychic

Jeg forsøger mig lidt med en ny måde at vise nye anskaffelser frem på, eftersom jeg forleden købte mig en fjernbetjening til mit kamera.. Jeg er ikke sikker på hvad jeg synes om det endnu, hvad synes I?For noget tid siden skrev Swaychic til mig om de måtte give mig et gavekort til deres webshop og da jeg tjekkede siden ud synes jeg ikke jeg kunne afslå.. Jeg mener, hvem kan ikke bruge en ekstra printet crop top? Så for noget tid siden fik jeg disse lækre sager ind ad døren – jeg har faktisk ingen farvede croptoppe udover denne, så jeg er lidt spændt på hvordan jeg skal få den brugt. Jeg tænker at smide den sammen med min plisserede hvide nederdel, cat-eye solbriller og orange læber for at skabe et lidt damet firserlook. Dog er jeg lidt i knibe hvad angår bh indenunder, eftersom jeg ikke kan finde en bh, hvor man ikke kan se stropperne – har I nogle tips? Udover toppen valgte jeg mig en smart, flettet metalchoker som jeg allerede har brugt med shortsene fra mit seneste outfit og en sort, gennemsigtig tee – ret hipt, synes jeg selv! Hvad synes I om mine nye sager?

I’m trying out a new way to show off new acquisitions, since I just bought a remote control for my camera.. I’m not sure what I think of it yet, what do you think? Some time ago Swaychic contacted me to ask if they could provide me with a gift voucher for their web shop and when I checked it out, I couldn’t decline.. I mean, who doesn’t need an extra printed crop top? So some time ago this dropped into my mailbox – this is actually my first and only coloured crop top, so I’m excited to getting around to styling it. I’m thinking of wearing it with a white, pleated skirt, cat eye sunnies and orange lips to create a ladylike 80’s look.I’m kind of in a trouble when it comes to a bra for this top, since I can’t find one where the straps don’t show – any tips? I also got a braided metal choker which I already wore ince with my blue shorts from my latest outfit and a black, sheer tee – pretty hip, huh? How do you like my new stuff?