parisisk tourist- og indkøbsdag

Som tidligere nævnt, havde jeg mig en tourist/indkøbsdag her i Paris i søndags før jeg for alvor gik i gang med at dække Couture-ugen mandag – her er en lille smagsprøve på min “legedag” i Paris.

Translation at the bottom of this post.

 photo PARISloppe1_zps12061c1d.jpg photo PARISloppe_zps4369b7ba.jpgJeg sprang på metroen til Montmartre, hvor der var et stort marked lige ved Abbesses-metroudgangen – jeg købte ikke noget tøj, eftersom sælgerne var alt for nærige(eller måske var det bare mig, der var det?) men jeg fandt en stand med gamle fotos, hvor jeg købte mig to styks med billeder af damer fra Pigalle-området. photo PARISpompidou_zps75fd17b3.jpgJeg vendte snuden mod det 3. og 4. arrondissement og spiste mig en sandwich ved Pompudou-centret mens jeg kiggede på skulpturer og mennesker. photo PARISindkoslashb_zps39a47870.jpg photo PARISindkoslashbja_zps8cfdd327.jpgJeg gik i krig med diverse Vintage Desir- og Free’P’Star-butikker(som I kan finde i min Paris-guide HER) hvor jeg fik indkøbt et par fine kjoler og jakker til Klæderen. photo PARISlegrandearche_zpsab2adce7.jpg Da jeg havde været hjemme og tømme rygsækken, drog jeg på udflugt mod Le Grande Arche, hvor jeg gik rundt og kiggede og nød en laksesalat på et trappetrin under “buen” med udsigt til den rigtig triumfbue.

 

 

As mentioned before, I had a tourist/shopping day in Paris this Sunday before I got to working on shooting streetstyle for couture week on Monday. Here’s a peek at what I spent my day doing:

I jumped on the metro to Montmartre, where I bumped into a market right by the Abbesses metro station. I didn’t buy any clothes, since it was way to expensive(or is it just me who’s cheap?). I did, though, find a stand with old photographs and bought two, portraying women from Pigalle.
I went to the 3rd and 4th arrondissement and had lunch at Centre Pompidou while watching people and pretty sculptures.
I went through various Vintage Desir and Free’P’Star shops and bought some cute dresses and great jackets for Klædeskabet.
When I’d been home to empty my backpack, I went on a field trip to Le Grande Arche, where I walked around looking and had a salmon salad on the steps under the Arche with a view of the real Arche de Triomphe.