new in: sommerlige 90’er-flæser

 photo nemesisbabenewinyellowfloraldress1_zps691647ee.jpg photo nemesisbabenewinyellowfloraldress2_zpsf8697594.jpg photo nemesisbabenewinyellowfloraldress3_zps09d6318f.jpg

Sidste weekend slog jeg et smut omkring et par genbrugsbutikker efter en yogatime – for tiden har jeg ikke det store held, når jeg tager på genbrugsjagt, men denne gang var der bonus! Lige da jeg var på vej ud spottede jeg nemlig denne skat af en lækker og 80’er/90’er-agtig kjole med de mest formidable flæser og den yndigste gule farve. Jeg prøvede den og vupti – den passede mig perfekt(okay, sådan næsten da)! Men ikke desto mindre er jeg hamrendes glad for kjolen og jeg kan slet ikke vente på at temperaturen stiger, så jeg kan hoppe i dette vidunder og danse rundt i solskinnet – åh, som et enkelt beklædningsstykke kan gøre glad! Hvad synes I om den?

Last weekend I stopped by a bunch of thrift stores after yoga – at the moment I don’t get too lucky when thrift shopping, but this time I hit the jackpot! Right on my way out of the store, I spotted this treasurous 80’s/90’s dress with the most formidable ruffles and the most adorable yellow colour. I tried it on and bam – it fit me like a glove(well, okay, kind of)! I’m super fond of this dress and I just can’t wait for the temperature to rise, so that I can start wearing this dress and dancing around in the sun shine – It’s amazing how a single item can fill you with joy! How do you like it?