new in: stor og gul

Photobucket
Photobucket
Photobucket
For en uge eller to siden var jeg og nogle veninde smuttet på genbrugsjagt i Aalborg – noget man virkelig bør gøre oftere! Jeg fandt blandt andet denne fantastiske, gule frakke, som jeg nåede at knytte mig til allerede før jeg havde købt den.. for 30kr! Den er lavet a polyester, men den føles som en slags tynd, tynd rukind, for den er simpelthen så blød, at man giver sig til at ae den, når man har den på. Jeg elsker virkelig denne lækre frakke og jeg har allerede fået brugt den en del. Den er så lang at man både kan bruge den som en cardigan, når det er koldt, en frakke, når der er lunt og en kjole også. Jeg tror helt sikkert jeg vil bruge den som kjole en gang! Derudover er den assymetriske detalje med den skrå syning og lommen på den ene side også super fin. Hvad synes I om den?

One or two weeks ago I went thrift-hunting in aalborg – something you should really do a lot more! I found this gorgeous, yellow coat, which I already became attached to even before I bought it.. for omly 30DKK/about 4euros! It’s made from polyester, but it feels like really thin suede. It’s so soft that you start stroking it, when you’re wearing it. I really love this gorgeous coat and I’ve already used it a lot. And then it’s so long that it can be used as a cardigan when it’s cold, a coat for when it’s hot and even a dress as well. I think that I’m surely going to use it as a dress! Then I just also looove the assymetric detail on the front with the oblique stitching and one pocket. What do you think of it?