streetstyle paris: ultimativ coolness!

Photobucket
PhotobucketPhotos by me.

En af de bedste streetstyles jeg har fanget i Paris var denne sindssygt seje dame. Jeg husker dog slet ikke hendes navn (pinligt.. igen! åh altså!), men jeg ved at jeg har set hende i et eller andet medie før og at hun er hammersej! Lige så snart jeg opdagede hende rendte jeg hen til hende og bad om et billede – sådan en mulighed skulle jeg bare ikke gå glip af! Jeg er vild med den mørkeblå velour-ting blandet med den langærmede, tørklædeagtigt printede kåbe. Jeg forstår slet ikke hvordan det hænger sammen – den blå velour er jo både udenover og inden under tørklædekåben, så det må jo være en kjole af en art, der er syet sammen.. Jeg forstår det virkelig ikke, men hvor ser det altså genialt ud. Korshalskæden gør også at looket får et snært af middelalderkonge over sig.. mega fedt! Noget andet sejt ved hende var, at hun altid tog det lille kamera på hovedet hver gang hun blev fotograferet eller hver gang der skete noget spændende – det er tosset ud, men jeg er sikker på at hun fik nogle gode klip! Men ja, genial kvinde i genialt tøj! Jeg forstår simpelthen ikke at hun ikke blev fotograferet meget mere end hun gjorde. Hvad synes I om hende?

One of the best streetstyles I got from Paris was this amazingly cool lady. I don’t remember her name (embarrasing.. again! gosh!), but I know that I’ve seen her in some media somewhere before and she’s so freaking cool! At once, when I saw her, I ran over to her to ask for a photo – I couldn’t pass such a great opportunity! I love the navy velvet thing combined with the long sleeved, scarf-like printed robe. I really don’t understand how it all works, though. I mean, the navy velvet thing is both over and under the scarfy robe, so it must be some kind of dress that has been sewn together.. I so don’t get it, but it still looks genious. And that cross necklace gives the look kind of a medieval king-touch.. Great!  Something that was quite cool about her, too, was that she always wore the teeny camera on her head when she was photographed or when something cool happened – it sure looks silly, but think of the great film she must have gotten! Well yes, a genious woman in genious clothes! I simply just don’t understand that she wasn’t photographed a lot more than she was. What do you think of her?