new in: the slide

 photo sko-2_zpsce3d86d0.jpg photo sko-1_zps03600d8e.jpgSANDALS: VAGABOND, ANIMALS: SØSTRENE GRENE & SECOND HAND

Tale om at være selvmodsigende kan man vidst godt, hvis vi tager gårsdagens indlæg i betragtning kombineret med dagens fremvisning af min seneste anskaffelse. I går proklamerede jeg mig fan af YOLO-trenden og smed normcoren en smule på porten(læs om begge trends HER).. Ehem, men de seneste par sko, der har ramt min garderobe er altså et af normcorens hovedaktører: badesandalen. Jeg anskaffede mig dem som en del af min præmie fra modeblogprisen, eftersom jeg endnu ikke har ejet en rigtig komfortabel sandal uden plateausål. Så nu er de her, i min garderobe. Og indtil vejret inviterer mig til at bruge dem udenfor, lever jeg stort set i dem derhjemme for tiden – og så er jeg altså også ret vild med den nye badesandal-trend! Jeg har tænkt mig at bruge dem med korte shorts og vilde skjorter til sommer eller med et par sjove strømper og 90’er-sommerkjoler. Jeps, selvom jeg er fan af YOLO, har jeg det faktisk ret fint med at introducere noget så mainstream trendy til min skosamling. Men det er jo egentlig det fine ved mode, ikke? Selvom man vier sig til én trend eller stil, betyder det absolut ikke at man ikke også gerne må tage en afstikker til den ene eller den anden trend samtidigt. Vidunderligt! Hvordan har I det med badesandalen?