new in: they see me rollin’

 photo drivinnemesisbabe_zps75b92a54.jpg photo drivingnemesisbabe_zps309d1dbf.jpgRød, sort og hvid – hvem havde troet at ting med de farver skulle ind i min garderobe? Og så endda med køre-tema? Ja, man ved aldrig hvad der ender med at komme ind ad døren, og denne gang har jeg altså forelsket mig i disse to sager. Kasketten fandt jeg for en flad 2-euro i Paris, da jeg var der for nylig og jakken er faktisk også fra Paris – dog med en lille omvej i historien. Begge er forresten, naturligvis, second hand. Oprindeligt købte jeg den ind som en del af det lille vintage-sortiment, vi etablerede i Café Klædeskabet for nogle måneder siden – og nu hvor Klæderen desværre lukker(så jeps, jeg er nu arbejdsløs øv – sig til hvis I kender nogle fine ledige jobs i Aalborg!) og jakken endnu ikke var solgt, selv med kæmperabatter, synes jeg ikke at jeg kunne lade den hænge mere. Jeg mener – det er jo en skinnende bomber-agtig jakke med lastbil-broderi på ryggen! Hvad er det folk ikke ville kunne lide ved den? Nå, men en gang i mellem er man vel nødt til at shoppe på jobbet og nu hvor min mulighed for det er ved at løbe ud, måtte jeg hellere slå til.. Og heldigvis har jeg ikke noget imod det! Hvad synes I om de fine sager?

Red, black and white – who’d have thought that those colours combined would make their way into my wardrobe? And even with a driving theme? Oh well, you never know what ends up being taken home and this time these were the things I couldn’t help but take home. I found the cap for 2 euros in Paris the last time I went there and the jacket is actually from Paris, too – with a little detour, though. Both are by the way, of course, second hand. Originally I bought the jacket as a part of a little vintage sortiment we established in Café Klædeskabet some months ago – and now since the shop is closing(yep, I am now out of work – of you know any interesting job openings in Aalborg, please let me know!) and the jacket hadn’t been sold even with huge discounts, I didn’t want to leave it hanging there anymore. I mean, it’s a shiny, bomberish jacket with a truck embroidery on the back! What have the costumers not liked about this? Oh well, sometimes you have to do some shopping on jthe job, and since my openings for doing just that are running out, I’d better do it now.. Not that I mind, though! How do you like these awesome items?