Paris outfit 1

LIPSTICK: RUSSIAN RED by MAC, JACKET: SECOND HAND, TOP: H&M, SHORTS: LEVI’S, SHOES: H&M

Så er der lidt mere outfit fra modeuge-bunken. Denne gang var det et af mine pariser-outfits, som jeg havde glædet mig en del til at bære. Det var faktisk den første gang jeg nogensinde har brugt min royale jakke i virkeligheden og jeg valgte at give den lidt stilmæssigt modspil med slidte shorts, fremvist mavse og min gamle Fjällräven, hvilket jeg synes var en ret fin kontrast. Derudover fik jeg igen brugt mine tøfler med matchende guldkæder(jeg tror det er første gang jeg nogensinde har matchet noget som helst med guldkæder.. men der skal jo også være en første gang til alt, ikke?) da de simpelthen var så adækvate til jakken at det ville være en forbrydelse at lade være. Åh, jeg savner den sydlige varme hvor bare ben var en selvfølge, når jeg steg ud af sengen hver morgen.. ih! Men hvad synes I om outfittet?

A little more outfit shots from the fashion week pile is up! This time it’s one of my Paris outfits that I’d been looking a lot forward to wearing. It was actually the first time I ever wore my royal jacket in real life and I chose to style it with some style contrast: worn shorts, bared midriff and my old backpack, which I really liked. I also put on my loafers with matching gold chains(I think it’s the first time I’ve ever matched anything because of their golden chains.. Well, there’s a first for everything, right?) since they were so incredibly adequate for this jacket that it would be a crime not to wear them. Oh, I mis the souther heat where bare legs were every day stuff.. dang! But how do you like my outfit?