new in: vintage escada

Et af mine bedste køb fra Barcelona fandt jeg til kun 30€ på et loppemarked. Den var på et stativ med ekstremt meget lækkert tøj, men det eneste mine øjne blev ved med at fanges af var den her. En vintage Escada-skjorte med verdens fineste hjerte-krys og bolle-print på. Det undrer nok ikke nogen at jeg købte den omgående, så nu har jeg den hængende derhjemme til pynt og til skue, for hold fast hvor er den flot! Jeg tænker at bruge den løst med et par shorts og læder slides til sommer eller bundet op på maven og tilsat en fin nederdel. Jeg har prøvet mig af med en lidt ny måde at vise det nye indkøb frem på, og jeg synes billederne er blevet ret så fine og lidt mere interessante end et billede af skjorten på en bøjle, synes I ikke også?

One of my best buys from Barcelona was found on a flea market and cost only 30€. It was hanging on a rack wild tons of great clothes, but as much as I tried to look through everything else, my eye just couldn’t keep from wandering over to this one. A vintage Escada shirt with the most amazing black and red print. Wow. I doubt anyone is surprised that I bought it right away, and now it’s hanging at home for me to look at every day, because, oh my, it’s gorgeous! I plan on wearing it with a pair of denim cutoffs and leather slides for summer or tied in a know with a nice skirt. I tried out something new as to his I show off my latest buy and I quite liked how these photos turned out – they’re much more interesting that a shot of a shirt on a hanger, right?

 

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “new in: vintage escada”

 1. clara Avatar

  virkelig god og kreativ måde at tage “new in” billeder på!
  er desuden vild med skjorten 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   Det er jeg glad for at høre, tak! 🙂

 2. Clara Avatar
  Clara

  Det er en virkelig yndig skjorte, og jeg glæder mig til at se den i et af dine outfits.

  1. Marie Avatar
   Marie

   ja, ikke? 🙂 Jeg glæder mig også sådan til at få den brugt!

 3. midori Avatar

  WOOOOOW!!! In which flea did you buy it??????? is amazing

  1. Marie Avatar
   Marie

   I bought it in the Olimpia flea market 🙂

 4. Laura Avatar

  Ih, så fint! Jo, billederne er helt klart mere fangende end en bøjle på et søm, jeg blev sådan helt “uuh, hvad er det?”, da jeg så det første 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   Det er jeg rigtig glad for at du synes 🙂

 5. Michelle Avatar

  It’s a beautiful shirt that I envy you for 🙂

 6. Julia Avatar

  Den er jo så flot! Hold nu op, hvor ville jeg gerne på vintage-shopping med dig 🙂
  Det er for resten en rigtig cool måde at vise købet på!

  1. Marie Avatar
   Marie

   ja, den er famntastisk! Og mange tak 🙂

 7. […] since I found the amazing vintage Moschino pants with the wonderful cross words puzzle print, I’ve been looking for more wonderful pants with great prints or interesting textures. So far […]