mit navn det står med prikker

polka dot party

 

Netop i dag er der præcis én enkelt uge tilbage til min 22 års fødselsdag. Jeg har ret så længe gået og pønset på hvad temaet til min fødselsdag skulle være, for man kan jo ikke holde fest uden tema, vel? Og det skal jo helst være et tema, der er nemt at klæde sig ud til og som alle kan være med på. I går kom svaret så endelig: polkaprikker! Noget mere festligt og ligetil, kan man da knap finde på og jeg er selv ret tosset med idéen. Jeg har allerede de prikkede sugerør, masser af prikkede nederdele, prikkede strømper og prikkede hår-elastikker. Så nu mangler jeg en prikket overdel, konfettien og prikkede balloner – og derudover planlægger jeg også at beklæde hele mit værelse med store prikker af karton for at fuldende festens tema. Endnu ved jeg ikke hvad jeg skal iklæde mig – jeg er ret glad for det orange-prikkede outfit ovenfor og sættet med de prikkede leggings og bikinitoppen, ih hvor er det altså lækkert! Jeg kan ikke love for om der kommer billeder af min prikkede fest på bloggen, men hvis I holder øje med min instagram @nemesisbabe, kommer I nok til at se billeder af mit polkaprikkede party. Hvis I skulle holde tema-fest, hvad ville I så have som tema?

 

dot, dot, dot..

polka dot party

Today we are exactly one week away from my 22nd birthday. I’ve been contemplating the theme for my party for quite a long time, because a party without a theme isn’t a real party, right? And it would be nice to have a good theme that’s easy to dress up for and that everyone can be in on, too. But yesterday, the answer came to me: polka dots! I can’t think of anything more party like and easy and I love just that theme. I’ve already got a bunch of dotted straws, dotted skirts, dotted socks and even dotted scrunchies. Now all I need is a dotted top, confetti and dotted balloons. And I’m also planning on putting bit cardboard dots all over my room. I’m not sure what exactly I’m going to wear yet – I really like that orange dotted outfit above and the one with the leggings and bikini top as well, wow, that’s awesome! I can’t promise you that I’ll post photos on the blog of my dotted party, but if you follow me on instagram at @nemesisbabe, you will see some polka dotted party pictures for sure. If you were to have a themed party, what would it be?