new in: vintage kryds og tværs

 Jeg troede ikke jeg ville gøre det. Gøre mig et sådant ekstraordinært køb, mit nærige sind taget i betragtning.. Men hvordan kunne jeg lade være?
Hver gang jeg er i København svinger jeg altid et smut omkring dan fantastiske vintage-butik Devantier Vintage i Hyskenstræde og hver gang jeg gør det, forelsker jeg mig i en beklædningsdel. Første gang var det et printet sæt fra Cacharel, som jeg købte. Sidste gang var den en gylden bomberjakke, som jeg lod hænge. Denne gang var det et par fuldstændigt formidable kassebukser fra Moschino med kryds og tværs-print. Først var min intention bare at kigge. Men da ejerinden af butikken, der kender til min kærlighed til smukt vintage-tøj og altid kvitterer med et “Du har da været herinde før, har du ikke?” når jeg kommer på besøg, hentydede til, at jeg, hvis jeg prøvede bukserne og kunne lide dem, kunne få en smule rabat, kom der pludselig lidt mere på spil. Jeg tog chancen og sprang i bukserne, som selvfølgelig passede mig perfekt – der var ingen grund til ikke at købe dem nu. Åh, altså, lige udover den lidt krydrede pris. Så vi fik os en snak om hvor formidable bukserne var og, muligvis, af fælles kærlighed til tøj, fik vi skrabet 25% af prisen. Nu var der absolut ingen grund til at lade vidunderbukserne hænge. Svup! Jeg er udemærket klar over at jeg ikke kommer til at bruge disse bukser kontant eller rigtig meget på grund af deres specielle udseende og få styling-muligheder, men jeg kunne ikke modstå at have sådan et vidunderstykke i min garderobe og at kunne hive dem frem hver dag, kigge på dem og prise mig lykkelig over at jeg har noget så fantastisk hængende på mine stativer. Sikken kærlighedshistorie!
Hvad er det mest fantastiske køb I har gjort jer?

 

I didn’t think I would do it. Make such an extravagant purchase, taking my stingy mind into consideration.. But how could I keep from doing it? 
Every time I’m in Copenhagen I always stop by the fabulous vintage shop Devantier Vintage in Hyskenstræde, and every time I do so, I fall in love with an item of clothing. The first time it was a two piece, colorful set from Cacharel, which I bought. last time it was a golden bomber jacket that I left hanging. This time it was the most formidable trousers from Moschino with a crosswords print on them. First, my intention was just to look around. But when the owner of the shop, who knows my love for gorgeous vintage clothes and always says “You’ve been here before, haven’t you?” when I visit the shop, alluded that I, if I tried on the trousers and liked them, had a chance of getting some discount, everything changed. I tried on the trousers and, of course, they fit me perfectly – there was no reason not to buy them. Oh, well, besides the high price. So we had a talk about how formidable these trousers were and, possibly, out of a shared pure love for good clothes, the price ended up being reduced by 25%. Now there was absolutely no reason for me to buy them. So I did. I am very aware that I won’t use them all of the time or a lot because of their distinctive look and few styling possibilities, but I couldn’t resist having such a wonder in my wardrobe, being able to take them out every day to ooh at them and be happy that I have something so wonderful hanging on my racks. What a love story! 
What is the most amazing purchase that you’ve made?