new in: striber, frugt og den perfekte taske

nemesis babe new in bathing suit and wooden tomatoes nemesis babe new in mens shirt as a skirt and wooden fruit nemesis babe new in leather backpack and wooden fruit

I går var jeg, for første gang meget længe, på en mindre shopping-tur omkring genbrugsbutikkerne i Aalborg.. og ramte jackpot. Alt for længe har jeg nægtet mig selv at shoppe og jeg har langsomt begyndt at kede mig ved min garderobe – især når jeg blogger så meget om alt muligt tøj, jeg gerne vil have. Så i går slog jeg til og min lille indkøbstur endte med at jeg bragte to stribede sager med hjem.. plus det løse!

Det blev til en badedragt, som jeg agter at bruge som top; en skjorte, jeg agter at bruge som nederdel; den mest perfekte lille rygsæk, der lige har plads til mit kamera og nødvendigheder som pung, telefon og nøgler; og sidst, men ikke mindst, lidt frugt. Jeps, jeg kunne slet ikke dy mig, da jeg så den fine, retro-agtige træ-frugter, at jeg endte med at slæbe seks af dem med hjem, som jeg agter at bruge når jeg laver små shoots og stilleben.

Jeg er så uendelig glad for den lille, perfekte rygsæk og kommer uden tvivl til at bruge den uden stop, til den går i stykker og den stribede badedragt vil være vidunderlig sammen med størstedelen af min garderobe..

Aaaah, som shopping dog kan bringe en hvis tilfredsstillelse frem – det er helt skræmmende! 

Hvad synes I om mine fine køb?