norm core.. bare lidt sjovere!

Efter jeg er blevet sådan en stor fan af normcore-konceptet, til trods for det faktum at trenden er stort set farveløs og jeg er noget, min mor engang kaldte en “farveladefabrik”, har jeg brugt en masse tid på at hitte på måder, hvorpå jeg stadig kan bruge nøgle-elementerne fra normcore uden at miste mine farver og prints. Så her har I det, jeg har fundet frem til, kan gøre normcore-trenden en smule mere Marie:

 

[show_ms_widget id=”140622″ image_id=”204266″ width=”712″ height=”548″] (foto af Daniel Grandl/The UrbanSpotter)

Faktisk fandt jeg et billede af mig selv i netop dette outfit, da jeg i sidste uge googlede “norm core”. Tænk sig lige, jeg var slet ikke klar over at jeg var trendy, da jeg sammensatte outfittet her! Men nu hvor  jeg ser efter, kan jeg alligevel godt hitte lidt normcore i outfittet – er det ikke ret 90’er-kikset at smide en stor t-shirt over en par cykelshorts og tilsætte en bomberjakke og cornrows? I think so! Så hvis du er frist på et nemt, sporty og lidt mere farverigt normcore-outfit, så snup en oversize t-shirt over dine cykelshorts og smid en farverig bomberjakke over.

 

[show_ms_widget id=”140618″ image_id=”204262″ width=”712″ height=”570″]

Da jeg smed outfittet her sammen i sidste uge, var jeg ret klar over at det var normcore. I ved, det sporty look i form a sports-bh’en, der oven i købet havde et nike-logo på samt et par halvkiksede leggings. Det med at bruge sports-bh’en som crop top kan egentlig gøre ethvert outfit en smule normcore – prøv for eksempel at sætte den til en farvet nederdel eller et par jeans med lapper(der bliver det næste store hit). Hvis du ikke lige har råd til at smide flere tusinde efter de fantastiske bukser på collagen, kan man altid shoppe lapper på etsy(hvilket jeg kom til at gå amok i forleden dag) til ret billige penge og så smække dem på dine slidte boyfriend-jeans(som man jo gerne skal have, hvis man skal være normcore).
[show_ms_widget id=”140626″ image_id=”204270″ width=”712″ height=”361″]

Noget der er halv-umuligt at snige sig omkring i disse normcore-tider er badesandalen. Med strømper i. Et koncept, der altid har været verdens største no-go og som derfor nemlig giver ret meget mening at bruge i et normcore outfit, det som regel skal være baseret på der kiksede, sporty og lidt for kedelige. Som regel bruger jeg altid sort/hvidt fodtøj, så når jeg smider et par badesandaler med strømper til ser jeg ingen grund til at smække farver på fusserne, eftersom mit outfit som regel er proppet med farve.

 

Er I så vilde med normcore som jeg? Og hvordan vil I inkorporere trenden i jeres garderobe?