how to: norm core-neglelak

worn off nail polish norm core 90's marie jensen nemesis babe danish blogger

Tit, når jeg har lavet neglesalon hjemme i min stue har den stået på scarpe linjer, tegninger med tandstikker, små motiver og vilde farver.. Men sådan er det ikke i dag! Nu kan alle være med, om de har en rolig hånd eller ej. Denne gang har jeg nemlig forelsket mig i en knap så skarp og sofistikeret type af neglelak, som jeg først fik prøvet af, da Luka og jeg lavede vores shoot i august. Det skulle være en neglelak, der passede til en pige, der ikke var ligeglad med sit udseende, men som hellere ikke ville stresse over at se smart ud hele tiden.

Det mundede ud i hvad, jeg vil kalde en form for norm core-neglelak a la “jeg gør noget ud af mig selv, men jeg vil ikke se ud som om jeg gør det” – en halvt aftagen neglelak. Jeg er selv blevet vild med idéen, og går for tiden med halvt aftagen hvid neglelak på fingrene.

 

Er du også tosset med den “ligeglade” neglelak? Her kommer en guide til hvordan du får looket:

Du skal bruge: neglelak efter eget valg, neglelakfjerner-pads/neglelakfjerne og vatrondeller

Sådan gør du:

1. Læg neglelakken i et tyndt lag på alle negle og lad den tørre.

2. Tag en neglelaksfjerner-pad eller fyld en vatrondel med neglelakfjerner.

3. Gør som du ville, hvis du skulle fjerne din neglelak, dog bare med meget lette strøg og dup, indtil du har fjernet den mængde neglelak du vil.

 

SHOP LAK TIL DET HALVT AFTAGNE LOOK
[show_shopthepost_widget id=”364506″]