nye kort på hånden

Photobucket
Photobucket

Jeg har slet ikke kunne finde billeder af mine outfits fra hverken i går eller i forgårs, så det må I lige vente på (det er ved at være for længe siden jeg har postet et outfit, I know!) – og hvis I ser nogle billeder af mig et sted på nettet, så sig lige til! (kig bl.a. efter blå læbestift og guldsmykker eller all pink). I stedet for, får I lige en lille update omkring hvad jeg går og laver. I går startede jeg ud ved Chanel-showet, hvor der var hammer mange mennesker og hvor jeg også blev fotograferet en del. Det var jeg i omkring 4 timer, da showet var af to omgange og jeg fik streetstylet lidt og ellers taget en masse billeder af hvad der skete. Herefter tog jeg ud og spiste og tog videre til Stephane Rolland og derefter Giorgio Armani Privée som blev holdt det samme sted. Her fik jeg snakket lidt med nogle andre bloggere og igen fotograferet en masse – og her fik jeg også fingrene i kortet I ser på det nederste billede. Det var en fotograf, der ikke kunne nå Didit Hediprasetyo-showet i dag og mente at så kunne jeg da lige få hans pressekort – jo tak! Jeg kender ikke designeren, men jeg tror jeg gør det alligevel, eftersom jeg tror det er så fedt at fotografere til et couture show! I dag skal jeg ud og spise morgenmad med Melissa ved Canal Saint-Martin og derefter står den på Elie Saab show, derefter Jean Paul Gaultier, så Didit, derefter Valentino og til sidst snupper jeg måske Maison Martin Margiela med. Gud, min sidste dag her bliver stresset, men jeg glæder mig! Senere i dag kommer et indlæg med en ultra-interessant dame, jeg så i går, I kan glæde jer..

I’ve not been able to find any photos of my outfits from yesterday or the day before that, so you’ll have to wait (it’s been toooooo long time since I did an outfit post!) and if you see any photos of me on the internet, please tell me (look for blue lipstick and gold jewellery or all pink). Instead, here’s a little update about what I’ve been doing. Yesterday started with Chanel, at which there were tons of people and where I was photographed a lot too. I hung ou there for about 4 hours, since the show was both at 10 and 12. Afterwards I went out to eat and then went to the Stephane Rolland and Giorgio Armani Privée show that were held at the same place. Here I talked a lot with some other bloggers and photographed a lot of people – and the I also got my hands on the presscard above! A photographer approached me and said that he wouldn’t be able to make the Didit Hediprasetyo-show today and wanted me to have his card – yes please! I don’t know the designer, but I think I’ll go anyway, since I think it’ll be cool to photograph a couture show! Today I’m going out to have breakfast with Melissa at the Canal Saint-Martin, then I’ll go to Elie Sabb, then Jean Paul Gaultier, then Didit, then Valentino and maybe Maison Martin Margiela in the evening. God this last day’ll be stressful, but I’m looking forward to it! Later today I’ll be posting photos of an amazing woman I saw yesterday, so check in later to see it!