paris, dag 1: snapshots og oplevelser

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket All photos by me

Her er en bunke fotos fra min første dag her i Paris. Dagen stod først på Christophe Jossé show, derefter middagsmad med Melissa og lidt hygge på plænen ved Tour Eiffel, og derefter tog jeg ud foran Alexis Mabille i omkring en time. Det var ude ved de to shows, jeg fik snuppet billederne herover – er de ikke fine? Det er dejligt som mit 50mm objektiv gør billederne så lækre! Udenfor Alexis Mabille mødte jeg også en sød fransk bloggerinde ved navn Charlotte, som jeg også skal mødes med foran Chanel i dag. Det er skønt ikke at være helt alene, jeg må virkelig lige fået minglet noget mere. Efter jeg havde været henne ved Alexis Mabille tog jeg til Marais og shoppede lidt – jeg fik 4 ting med hjem og kom kun af med 12 euro i alt. Jeg tror først jeg viser jer mine køb, når jeg kommer hjem til DK, men I kan virkelig glæde jer! Jeg tror I får mit outfit fra i går af senere i dag eller i morgen, når jeg lige har fundet billeder af det fra dem, der fotograferede mig. Hvad synes I om mine fotos og al den interessante mode? Jeg elsker personligt glimmerskoene og tekande-øreringen.

Here’s a bunch of photos from my first day in Paris. I started out hanging out at the Christophe Jossé show, then I went out for lunch with Melissa and then we hung out in the park by Tour Eiffel, then I went to the Alexis Mabille show and stood there for about an hour. The photos above are from outside the two shows – aren’t they nice?I love how my 50mm lens makes my photos so much better! Outside the Alexis Mabille show I met a sweet, french blogger called Charlotte, who I’ll be meeting up with outside Chanel todag as well. It’s nice not to be completely alone, I really need to mingle some more! Well.. After the shows I went to Marais to shop a bit and I got four things for no more than 12 euros in all. I think I’m going to show you my buys when I get back do Denmark again – and you should look forward to it, it’s great! I think I’m going to show you my outfit from yesterday sometime tonight or tomorrow, once I find the photos that were shot of me. How do you like my photos and all of this interesting fashion? Personally, I love the glitter-shoes and the teapot earring.