NYFW favoritter pt. 1

Nu har jeg fået udvalgt mig et par af mine favoritshows fra New York Fashion Week – jeg tror dog ikke det bliver meget “inspirationscollager”, men at jeg holder mig til collager fra de enkelte designere – men det kan da stadig ses som en slags inspiration! En af mine tip top favoritter er helt sikkert Altuzarra’s kollektion på collagen. Jeg synes det er så fedt at han blander tungt blomsterprint med 90’erne, simplicitet og the Matrix og mixer det sammen med materialer som læder/PVC og strik. Hvis jeg havde en god sjat penge, ville jeg klæde mig i den her kollektion hele året! Gud hvor er den bare GE-NI-AL!
I finally selected a few of my favourite shows from New York Fashion Week – I’m not sure I’ll make “inspiration”-collages, but just stick to doing collages from the designers one after one. But that can still be seen as kind of an inspiration. One of my top favourites is Altuzarras collection! (theone on the collage) I love the mix of heavy floral prints with the 90’s, simplicity and the Matrix and do it with materials such as knit and leather/PVC. If I had a good amout of money, this collection is all I’d wear, all year. God it is GE-NI-OUS!