Die Deutsche Haupstadt.

Jeg har for nylig bestemt mig for at jeg vil til Berlin i efterårsferien. Jeg har altid været fascineret af byen, selvom jeg aldrig har været der. Dog er jeg blevet fortalt at det bare er en by for mig, meget kunstnerisk,  undergrundagtig og designmæssigt spændende – plus der er “lysfestival” i byen i efterårsferien. Derudover synes jeg det er super fedt at rejse til byen hvor der Mauer stod! Jeg er allerede begyndt at lave en vintage shoppingplan over byen og bestiller meget snart togrejsen derned. Hvis I kender nogle super fede steder, jeg bare skal besøge, så skriv endelig en kommentar! Så laver jeg en guide over byen, som den jeg lavede over Paris (som du kan få ved at skrive til min blog e-mail). Har I været i Berlin før?
I recently decided to go to Berlin for the fall break. I’ve always been fascinated by the city, even though I’ve never been there. I have been told that it is a city that I would love – very artistic and exciting when it comes to design, plus there’s a light festival in the city at the time I’ll be there. I also think it’s so cool that I’ll go to the city in which der Mauer stood! I’ve already started making a vintage-shoppingplan of the city and will order the train ride down there soon. If you know any cool places that I must see, write me a comment! Then I’ll make a guide of the city like the one I did on Paris (which you can get by mailing me on my blog e-mail address). Have you ever been to Berlin?