nyt ansigt og inspiration: Nora Vai

img_8609 06_chinatown_christinehahn img_7369 img_0717 img_29411 img_51822 img_4692Da jeg var i Paris under Haute Couture forrige uge, stødte jeg ind i en model, jeg ikke havde set før og som jeg også fik fotograferet(sidste slide i min omgang street style fra Paris HER).

Hendes korte, isblonde grydefrisure og alfeagtige udseende fangede mig og da jeg senere fandt hende på instagram (@noravai) blev jeg blæst bagover. Nora Vai hedder hun, og hun er nok den model, der inspirerer mig allermest i øjeblikket. Hendes stil er finurlig og fin, ligesom hendes udseende, og hun skyder de fineste modeserier, som jeg helt sikkert kommer til at vise jer her på bloggen i fremtiden.

Hun er forholdsvist ny i modelverdenen her i vesten(hun har været model i Asien før) og har blandt de meget få shows hun har gået, blandt andet gået Schiaparelli Couture og lukket et Marc Jacobs show.

Nora har sin egen blog HER, hvor hun lægger billeder op fra de shoots hun har været på og smider en omgang backstage-billeder fra hendes telefon oven i hatten og kommer med insider-info fra både shoots of shows, hun går.. Jeg har i hvert fald funder mig en ny blog og instagram at følge!

Værsartig, vanvittig vidunderlig inspiration(synes jeg i hvert fald) fra mig til jer! 

Hvad synes I om Nora?