nyt år – nye spørgsmål

Går du nogensinde og undrer dig over min yndlingsmad? Tænker du tit over hvor mange orange ting, der er i min garderobe? Hvilket flyselskab jeg bedst kan lide at flyve med? Hvad jeg synes er det sjoveste i verden? Hvad mit nytårsforsæt dette år er? Hvornår jeg skriver mine indlæg? Om jeg er fuldstændig tosset med knælere? Og hvordan er det egentlig at arbejde med folk fra steder som Monki og ASOS? I så fald er dette, min ven, din heldige dag – i dag tager jeg nemlig en ny spørgerunde op. Jeg synes der er kommet en del nye læsere til siden jeg sidst lavede spørgerunde(lige udover modeuge-spørgeren, jeg lavede i efteråret) og meget er sket siden da, så nu får I igen chancen for at stille mig alverdens spørgsmål! I kan bare slå til Søren(på spørgemåden naturligvis) så meget I vil og i alverdens retninger – jeg kan ikke love for at jeg svarer på alt, men I kan altid skyde løs og prøve mig af. Så, øh, en, to tre, begynd!

Do you ever go around wondering what my favorite food is? Or is the question “how many orange things does she have in her wardrobe?” often cross your mind? Or which airline is my favorite to fly with? What do I think is the funniest thing in the world? What’s my New Year’s resolution for this year? When do I write my blogposts? Do I just really looove praying mantises? and how is it to work with people from Monki and ASOS? If so, this, my friend, is your lucky day – today I am starting a new Q&A. I think that quite a lot of people have joined my group of readers this past year, and it’s been some time since I did my last Q&A(besides the fashion week one I did in the fall) and a lot has happened since, so now you have the chance to ask me anything! Just go ahead, ask me whatever you want about anything you want – I can’t promise you that I’ll answer all of your questions, but just give it a go and try me. I’ll answer the questions in the language they’re asked, so unless you ask me in English, there won’t be any English answers in the answering post. So, one, two three, get started!