nytårsoutfits du allerede har i gareroben

Indlægget indeholder affiliate-links, som alle er markerede med *

Endnu et nytår endnu et behov for et nyt, festligt outfit! … eller? Måske behøver man faktisk ikke shoppe nyt, bare fordi vi endnu en gang er nået til årets fest. Faktisk har du måske allerede en masse opturs-ting i garderoben, som nemt kan trylles om til flotte nytårsoutfits. Er du en af dem, der stadig ikke er sikker på hvad du skal have på i aften, er her 3 foreslag til ting du kan tage på – som du allerede har!

 

EN NY KOMBINATION

GREEN TOP: & OTHER STORIES*, LEOPARD DRESS: GANNI(on sale)*, FLORAL TOP: & OTHER STORIES* BLACK DRESS: & OTHER STORIES*, STRIPED TOP: & OTHER STORIES*, CHECKERED DRESS: LOVECHILD(on sale)*
[show_shopthepost_widget id=”2971119″]

Jeg er blevet mere og mere into lag-på-lag outfits og laver man nye kombinationer af ting fra garderoben er det jo i princippet helt nye nytårsoutfits! Jeg er blevet ret vild med stropkjole-over-trøje kombinationen, hvor man jo virkelig kan prøve nye ting af. For at gøre det festligt, kan man tage en glimmertrøje* under kjolen eller en velourkjole* over en printet hverdagstrøje. Er man lidt mere out there, kan man gøre et outfit ekstra festligt ved at kombinere to prints ovenpå hinanden!

 

 

GLITTER & BASICS

nytårsoutfits garderobenPINK VELVET TOP*: & OTHER STORIES, BLACK TROUSERS: & OTHER STORIES*, GOLD PURSE: TURE DECADENCE*, LIPSTICK: ASOS*, SILVER TOP: CHEAP MONDAY*, JEANS: DR DENIM*, PINK TULLE HAIRBAND: ASOS*, BLACK TOP: & OTHER STORIES*, SEQUIN SKIRT: WEEKDAY*
[show_shopthepost_widget id=”2971121″]

Noget jeg synes er ret cool, er når man tør gøre noget enkelt. Måske er det fordi jeg selv er lidt bange for det. så for at kombinere det enkle med noget lidt mindre skræmmende – nemlig festtøj – skal jeg faktisk hoppe i en enkel sort trøje i aften, som jeg tit har haft på til fest(den fra det her indlæg), og peppe den op med et pailletskørt*. Altså: snup en superfestlig ting og skab en god kontrast med noget enkelt. Det har du sikkert allerede, ikke? Skal der lidt mere kapow på kan man jo tilføje noget tyl på hovedet* eller en læbestift-farve man ikke normalt bruger.

 

EN AF DE GODE GAMLE

BLUE DRESS: MONKI*, GOLD JUMPSUIT: & OTHER STORIES*, SILK DRESS: STINE GOYA(on sale)*
[show_shopthepost_widget id=”2971118″]

Noget som jeg selv tit glemmer, når der er stor fest, er faktisk min gode, gamle fest-travere, som jeg allerede har. Bare fordi der er stor fest, betyder det ikke, at man ikke kan genbruge nogle af de flotte kjoler eller dragter man allerede ejer, vel? Og for at være ærligt: hvem kan overhovedet huske hvad du havde på sidste nytår? Hvorfor ikke hoppe i det outfit igen, og måske tilføje noget nyt hårpynt, noget andre sko eller en anden læbestift? Noget man også kan huske på, er at selvom man havde en kjole på sidste weekend med en gruppe venner, betyder det ikke at den er no go i aften, hvis man fester med nogle andre – de ved jo ikke at den også var ude og danse sidste weekend, right? Eksempelvis havde jeg gulddragten* her på til julefrokost for halvanden uge siden, men jeg holder nytår med nogle andre mennesker, så den ville nemt kunne gå til aftenens fest også! Genbruger du dine gamle festkjoler, er garderoben jo fyldt med flotte nytårsoutfits!

 

Hvad skal I have på I aften?

Pssst.. lær hvordan jeg fritlægger billeder til mine collager i min photoshop-skole her!