nytår og påklædning

collage by me

Jeg har, indtil for netop to dage siden, slet ikke skænket mit nytårsoutfit en tanke. Jeg er slet ikke typen, der går ud og køber kjoler til netop nytårsaften – jeg har det mere med at finde på mit outfit i 11. time, og denne gang er ingen undtagelse. Jeg har I år nogle, for mig, ret så usædvanlige idéer til mit nytårsoutfit: jeg vil holde det ret neutralt i år og 1. enten gå berserk med make-up eller 2. køre komplet super-simpel stil over hele linjen – jeg er ret spændt på hvordan det vil arte sig! Jeg har to idéer til min påklædning på årets sidste aften:

new years
Den første idé udspringer af en kollektion jeg havde glemt for længst, nemlig Miu Mius SS06-kollektion(se kollagen), hvor fine natkjoler akkompagneredes af helt almindelige hvide t-shirts: Jeg har en gammel, rosa silkenatkjole, jeg arvede fra min mormor, som jeg så kunne springe i med dertilhørende hvid t-shirt med oprullede ærmer.. og så en øjenmake-up a la DET HERDen anden idé er endnu simplere og står meget enkelt bare på min hvide crop t-shirt og min hvide plisserede nederdel. Idéen er umiddelbart en direkte reaktion på SATC-julekalenderen. Virkelig Carrie ifølge mig! Til det hvide outfit forestiller jeg mig at den skal stå på slikhår og et eller andet der inkluderer rigtig meget glimmer i mit ansigt.

Hvad har I af planer for jeres nytårsoutfits?

I have, until two days ago, not given any thought as to what I’ll be wearing for New Year’s. I’m not the type who goes out to buy a specific dress for that evening – I’m more the kind of gal, who comes up with my look right in the last minute and this year is no exception. I have, this year, decided on a couple of, for me, quite unusual ideas for my NYE-look: I’ll be keeping it super neutral this year and either 1. go berserk with make-up or 2. go all the way and stay super simple – I’m quite excited to see how it’ll turn out! I’ve got two ideas for my outfit on the last night of the year:

The first one comes from a collection I’d forgotten about a long time ago, the Miu Miu SS06 collection(see the collage), where nice silky dresses were accompanied by simple white t-shirts: I have an old, pale pink silk night gown that I inherited from my grand mom, with which I’d wear a white tee with rolled up sleeves.. And then make-up like THIS. The second idea is even simpler and only includes a white, cropped t-shirt and my white pleated skirt. The idea is a direct reaction to the SATC advent-calendar on tv- Very Carrie, I’d say! With the white, I’d do a slicked back hairstyle and something with lots of glitter in my face. 
What are your NYE-outfit plans?