Marie udenpå 2013, del 2

1 234 56789 101112

Så er tilbageblikket tilbage – denne gang med nogle lidt nyere outfits, der strækker sig fra engang i august indtil slutningen af efteråret, selvom det ikke ligefrem ligner outfits, man kan regne årstiden ud ved at se på. Denne gang er frisurerne knap så varierende som i mit forrige tilbageblik – det skal jeg måske liiige til at lave om på igen! Men ikke desto mindre er jeg ret glad for hvordan jeg har set ud i mine outfit-indlæg i denne portion. Min stil er ikke så (ekstremt) skizofren mere, tror jeg, men til gengæld har jeg fundet på looks, som jeg tidligere aldrig ville have fundet på. Jeg er ret så vild med nummer 1, 5 og 11 – nok mest fordi de hver især er lidt søde og dippeduttede. Hvilke er jeres favoritter?

The looking back on my looks is back – this time it’s a bit newer outfits, stretching from some time in August through the end of fall, even though it’s not that easy to tell which season I wore which outfit. This time, the hairdos aren’t as varied as the last recap – maybe I should start working on that! But I’m actually quite happy with how I’ve looked these past outfit posts. My style isn’t that (extremely) schizophrenic as it used to be, but I have done some looks that I’d never have thought of before. I’m quite into look number 1, 5 and 11 – probably because they’re the most cute and quirky. Which are your faves?