old in: godt ved muffen

 

Noget jeg er kommet i tanke om for nylig, som jeg lige vil vise jer er min dejlige muffedisse. Jeg har det med at glemme ting, jeg har, hvilket skete med præcis dette vidunder af en håndvarmer – men heldigvis huskede jeg muffedissen i sidste uge, eftersom jeg ikke har nogle vanter i år, og siden da har den (stort set) været en tro følgesvend af mine. Jeg fik den i julegave sidste år, hvor jeg havde et inderligt påklædningsønske om at og ligne en gammel, fin dame hele vinteren. Det blev nogenlunde opnået, kan jeg fortælle jer, og muffedissen var helt sikkert med til det! Men ja, muffedisser er totalt anbefalbare – man ser fin ud, den er hammerblød og så er den noget af det bedste man kan få sig til at holde hænderne varme. Der er en snor på, så man kan hænge muffen omkring halsen, men jeg forestrækker dog at stoppe den inden i. Jeg ved ikke hvilket mærke den er fra, men jeg ved at den blev kæbt i Salling for 400kr. I får den sikkert at se i et “dagens” engang snart. Hvad synes I om den?

Recently I remembered something great, which I’d like to show you. It’s my lovely hand-muff. I end to forget things I own, which happened to this wonderful handwarmer – but luckily I remembered it last week and since then it has been a faithful companion of mine. I got it for Christmas last year, when I had a sincere wish to look like a nice, old woman all winter. I almost fulfilled that wish and the hand-muff really contributed there. But well, I can tell you that hand-muffs are very recommendable – you look nice with them, it’s soooo soft and it’s the best thing ever to keep ou hands warm. Mine has a string on it, so that it can be hung around the neck, but I prefet to tuck the string inside the muff. I don’t know the brand that made the hand-muff, but I know it was bought in the Danish shop Salling for 400DKK/about 60EUROs. I’ll probably show it to you in an outfit sometime soon. What do you think of it?