outfit-idéer: bralet

FIRST COLLAGE: FLORAL BRALET: TOPSHOP, SHEER ORANGE SKIRT: TOPSHOP, SOCKS: ASOS, STRAPPY FLATFORMS: ASOS, BLACK PUMPS: , MINTY BRALET: WOODWOOD, HIGHWAISTED BOYFRIEND JEANS: ROKIT, SECOND COLLAGE: LIPSTICKS: MAC, BLACK BRALET: TOPSHOP, GREEN MAXI SKIRT: ROKSANDA ILINCIC at NET-A-PORTER , PUMPS: TOPSHOP, FLORAL BRALET: TOPSHOP, ASSYMETRIC MAXISKIRT: ACNE

En af mine seneste besættelser (til trods for jeg ejer ret få af den) er bralet’en. En bh, der alligevel er lidt længere, og så derfor kan bruges som en top. Jeg er især vild med når den kombineres med noget højtaljet, så man lige kan se maveskindet over navlen. Jeg har smidt et par collager sammen med de outfits, jeg – hvis jeg havde alt tøjet selvfølgelig – ville hoppe i, mht. styling af bralet’en. Jeg er især glad for idéen med en bralet, højtaljede løse jeans, der er rullet op for neden, en god scrunchie og et par lave, sorte pumps! Ellers ville jeg virkelig gerne style den med en højtajet maxinederdel og en god læbestift. Ej, jeg må anskaffe mig flere bralets! Hvad synes I?

One of my latest obsessions is the bralet. A bra that so long, that it becomes a top. I really love it when the bralet is combined with something highwaisted, so that a little skin above the belly shows. I put together a few outfit-collages of how I’d style the bralet in different situations. My perfect bralet outfit would be with a pair of hghwaisted, loose jeans rolled up at the bottom, a good, colourful scrunchie and a pair of low black pumps! But I’d also love to style it with a highwaisted maxiskirt and a good lipstick. Oh my, I’ve got to get myself more bralets! What do you think?