old in og pariserguide

Jeg tror ikke jeg har fået vist jer min lækre retroagtige superdame tee. Jeg købte den i Paris i en lille butik ved navn “vintage store”, hvor jeg også købte mie lyse levi’s 501 shorts. Jeg er kommet i tanke om at jeg har lavet en ok udførlig guide til Paris med second hand, vintage, caféer osv. og tænkte at jeg vil dele den med jer, så hvis du kunne tænke dig min guide til Paris (med kommentarer til de forskellige steder), skal du bare skrive mig en mail på nemesisbabe@hotmail.com og så vil jeg svare tilbage med en Pariserguide til dig. Den dækker mest det første, tredje og fjerde arrondissement, dog med et par afstikkere.
I don’t think I’ve shows you this great retro superlady t-shirt that I bought in Paris, in a little shop called Vintage Store, where I also bought my light blue levi’s 501 shorts. I also remembered that I’ve made a guide to Paris with second hand, vintage stores, cafés and so on and I would love to share it with you. So if you’d like a guide to Paris (with a few comments on the places), just email me at nemesisbabe@hotmail.com and I’ll send back a mail with the guide to you. It mostly covers the first, third and fourth arrondissements and a couple of places in other areas too.