onsdagens

prins-5 prins-1 prins-6 prins-3 prins-4 prins-2LÆBER: & OTHER STORIES, SKJORTE & SHORTS: SECOND HAND, TASKE: FJÄLLRÄVEN, SKO: VAGABOND

Pyha, hvilken uge jeg har mig for tiden! I øjeblikket er jeg i fuld gang med en 41 timers arbejdsuge på Glaspusteriet, medens jeg forsøger at holde mig ajour med bloggen, svare på e-mails og forsøger at huske at instagramme og opdatere på facebook samtidigt.. Nøj, hvor er det godt at jeg har søde mennesker, der vil hjælpe mig med at fotografere mine outfits, når jeg får fri og kan spendere tid på billedredigering og blog-indlæg!

Så I går, efter arbejde, kom min søde kæreste og snuppede at par billeder af mit outfit, som jeg har valgt at døbe Prinse-looket. Den fjollede skjorte med den store, plisserede krave og de puffede ærmer, tilsat et par skinnende badeshorts og en, ifølge mig, ret prinset frisure.. Ville en langhåret evenyr-prins ikke sætte sit hår sådan der? Det tror jeg nok!

Jeg tilsatte looket en lille omgang orange læbestift og min pink fjäller for at pifte prinseriet lidt op og gøre det en smule color-blocking-agtigt, nu hvor mit sidste outfit næsten kun var én farve.

Jeg var selv ret vild med det sjove prinse-look – hvad synes I om det?

 

SHOP PRINSE-LOOKET:
[show_shopthepost_widget id=”137602″]