Paris, mon amour

PARIS-4 PARIS-3-4 PARIS-2-6 PARIS-3-3

Åh, kan I mærke det lige så meget som jeg kan? Kedsomheden, savnet og udlængslen? Åh ja, det er alt for længe siden jeg har været i Paris og i sidste uge, medens mine fotograf-kolleger rendte rundt til Mens SS15-uge, kunne jeg mærke at min mave virkelig begyndte at slå knuder..

Så, surprise, surprise: på søndag pakker jeg kufferten og drager mod byernes by med mit kamera over skulderen og spænding i rygsækken – hvor er jeg klar til min sjette Haute Couture-uge! Ah, at komme tilbage i Paris’ gader og fotografere folk i alt for overdådigt tøj, at blive overloadet med inspiration og spendere nætter på billedredigering og morgener i selskab med verdens bedste croissanter..

Noget, jeg også håber på, er at få en smule tid til at komme omkring mine gængse second hand-butikker i Le Marais og at tage en slapper med en kaffe på parisiske fortove. Og i forbindelse med at jeg vil komme til at have en smule fritid, nu hvor Haute Couture er langt fra så stressende som Pret-a-Porter, tænker jeg lidt på jer..

Kunne I tænke jer nogle specifikke indlæg fra Paris? Er der noget, I går og længes efter at vide eller at se i byernes by?

Jeg har lavet en Paris-guide som kan downloades HER, så endnu en udførlig guide til byen kommer jeg nok ikke til at lave, men lad mig endelig høre jeres idéer!

Au revoir, Danemark!