onsdagens

outfit august nemesis babe cykel mads-6 outfit august nemesis babe cykel mads-4 outfit august nemesis babe-1-2 outfit august nemesis babe cykel mads-3 outfit august nemesis babe cykel mads-1 LÆBER: L’OREAL, T-SHIRT, BÆLTE OG SKØRT: SECOND HAND, SANDALER: VAGABOND

I onsdags var jeg sprunget i en af mine vidunderlige vintage-køb fra Paris(se min stamstedsguide til Paris HER), nemlig en af de fine cykel-t-shirts, som jeg er helt tosset med. Jeg krydrede den med noget så usporty-som en hvid, plisseret nederdel, for at skabe en sjov kontrast mellem der retro sporty og det feminine, klassiske look. Fodtøjet blev de gode, gamle sandaler da mine fødder(og min krop) ikke kunne klare mindre komfortabelt fortøj under så hektisk en modeuge(i får et nærmere kig på ugen i morgen).

Frisuren er en ny ting, jeg prøver – nemlig at lave en nyfortolkning af de frisurer, der var så smarte dengang i folkeskolen, hvor man gik til fødselsdagsfester med håret sat op og to lange totter dinglende ned foran ørerne. Jeg gjorde frisuren lidt mere afslappet til tilpassede den mit sporty, feminine look ved at lave en løs hesthale i nakken og lade de to totter hænge ned foran mine ører – og jeg er egentlig ret vild med looket!

Billederne herover var nogle søde Marie og jeg skød sammen inden Mads Nørgaard-showet, der havde location i de fineste omgivelser, nemlig en gammel nedslidt hal nær Nyhavn – perfekt til outfitbilleder!

 

Hvad synes I om mit andet modeuge-look?

 

SHOP MIT FEMININE/SPORTY LOOK
[show_shopthepost_widget id=”200802″]