onsdagens

outfit november nemesis babe marie jensen danish blogger -11 outfit november nemesis babe marie jensen danish blogger -5 outfit november nemesis babe marie jensen danish blogger -3 outfit november nemesis babe marie jensen danish blogger -8 outfit november nemesis babe marie jensen danish blogger -7 outfit november nemesis babe marie jensen danish blogger -6 outfit november nemesis babe marie jensen danish blogger -4 outfit november nemesis babe marie jensen danish blogger -10LÆBER: FILM NOIR & DUBONNET FRA MAC, PELSFRAKKE, SKJORTE & BÆLTE: SECOND HAND, JEANS: WEEKDAY, SKO: GEORGIA ROSE gave fra Sarenza.dk

I onsdags prøvede jeg tre nye ting, jeg sjældent ellers gør.

En af tingene er ret åbenlys – det er noget, der ses så voldsomt sjældent ses her på bloggen. Jeans! Jeg var for anden gang dette år hoppet i mit eneste par blå jeans, som jeg for nogle måneder siden havde klippet bunden af og frynset ved anklerne. Og underligt nok, følte jeg mig ret tilpas i dem og det enkle outfit, de indgik i.

Den anden ting er også noget af en afvigelse fra hvad I ellers ser her på bloggen: nemlig at skyde outfit ved en baggrund, som ikke bare er en grå væg eller en neutral bygning. Jeg har besluttet mig for at prøve på at turde at skyde med mere spændende baggrunde, som giver noget til mine outfits, og derfor slog jeg vejen omkring en byggeplads for at skyde mit outfit denne gang.. Og, hvis jeg selv skal sige det, blev det ikke så galt endda(jysk for “det blev superfedt”)!

Den tredje ting er noget, der begejstrer mig ret meget. Jeg skød nemlig billeder og tilbragte eftermiddagen med søde Emma, som udover at være skøn at fotografere med og dejligt selskab, ejer et full frame-kamera, som jeg fik lov til at skyde mine billeder med. Vi splejsede hendes kamera med mit 85mm-objektiv(læs mere om mit kamera-udstyr her) og fik formidable billeder ud af det.. Aaah, kvalitet!

 

Hvad synes I om mit outfit og billederne?

 

SHOP MIT LOOK

[show_shopthepost_widget id=”372296″]