onsdagens

outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger -7 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger -3 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger -1-2 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger -6 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger -5 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger -4 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger -2LIPS: CLINIQUE, SWEATER: SECOND HAND, SHIRT + SKIRT: MONKI, SHOES: MARNI

Alle taler om det og i går klædte jeg mig efter det, selvom jeg egentlig hellere ville have hoppet i et sommeroutfit medknap så meget strik. Vejret. Pyh, hvor glæder jeg mig til at sommeren for alvor viser sit værd i morgen, for en junidag iført en stor strik over et ellers så sommerligt skørt og skjorte-sæt er ikke hvad jeg kalder helt optimalt.

Jeg var hoppet i det fineste sæt fra Monki(nej, det er absolut ikke dårligt at være venner med Monki’erne, der lader mig snuppe et par sager med hjem fra hver af deres nye kollektioner, når jeg er på besøg og sættet her kunne jeg umuligt lade hænge!)  med det yndigste tennisspillerprint – en cropped skjorte med korte ærmer og et lækkert, voluminøst skørt.

Jeg toppede det af med en sweater, jeg for nyligt har købt i en genbrug, og som jeg faktisk selv har lidt blandede følelser omkring. Farverne, der kunne udgøre noget, der kunne ligne et 70’er-landskabsmaleri splitter min mening om den. Er den hamrende smart eller er den egentlig lidt grim? I selskab med Monkisættet synes jeg faktisk den fungerede ganske udemærket!

Hvad synes I?

 

SHOP MIT LOOK
[show_shopthepost_widget id=”777291″]