onsdagens

outfit august nemesis babe marie jensen danish blogger -7outfit august nemesis babe marie jensen danish blogger -2outfit august nemesis babe marie jensen danish blogger -4outfit august nemesis babe marie jensen danish blogger -5outfit august nemesis babe marie jensen danish blogger -1outfit august nemesis babe marie jensen danish blogger -6outfit august nemesis babe marie jensen danish blogger -3SUNNIES: PRADA, JEWELLERY: JANE KØNIG, SHIRT & SKIRT: SECOND HAND, SHOES: ASOS

Så er modeugen forbi – her til formiddag havde jeg mit allersidste modeuge-relaterede arrangement, nemlig en blogger-workshop nede på Nytorv og nu er tiden til at tage en velfortjent slapper.

Mit første modeuge-outfit i onsdags synes jeg selv var ret så lækkert – damet og enkelt. Det overraskede mig hvor lidt farve jeg havde på, men det gjorde mig egentlig ikke så meget – især når jeg ser billederne, jeg fik skudt i den fineste lille og super Københavner-agtige gade sammen med Sarah Mikaela og Stine Mo, som jeg spenderede det meste af modeugen med. Jeg laver forresten snart et lille indlæg omkring hele min modeuge, så stay tuned!

Nu hvor jeg er flyttet til København, har jeg allerede fået et par ting på skemaet i blog-regi og én af sagerne ligger mig specielt meget på hjerte. Hele modeugen har jeg holdt mine outfits så gennemført genbrugs-agtige som jeg har kunnet og det af en helt speciel grund: Røde Kors har nemlig netop udgivet den anden udgave af magasinet Go’ Stil, et modemagasin, der har fuldt fokus på genbrugstøj. I den forbindelse holder jeg og den fine Røde Kors-butik, Munufea på Gammel Kongevej, et hyggeligt arrangement på mandag fra 15-17, hvor alle kan komme forbi og få stylingtips til deres genbrugssager, lidt godt til ganen og et Go’ Stil-magasin med på vejen – og naturligvis shoppe en hel masse genbrugstøj!
Kan du ikke komme, så frygt ej! Jeg giver også stylingtips til dine genbrugsfund over instagram, hvis du hashtagger et billede af dit genbrugstøj #genbrugsstyling og skriver hvad du vil have hjælp med!

I kan tjekke eventet ud og få lidt mere at vide lige her!

 

Hvad synes I om mit outfit?
[show_shopthepost_widget id=”927955″]