onsdagens

outfit November nemesis babe marie jensen danish blogger -12 outfit November nemesis babe marie jensen danish blogger -1-2   outfit November nemesis babe marie jensen danish blogger -5-2outfit November nemesis babe marie jensen danish blogger -8-2outfit November nemesis babe marie jensen danish blogger -7-2  outfit November nemesis babe marie jensen danish blogger -14outfit November nemesis babe marie jensen danish blogger -4-2SWEATER DRESS: &OTHER STORIES, SKIRT & BAG: SECOND HAND, SHOES: ECCO INTRINSIC

 

I onsdags hoppede jeg fra min egen normale komfortzone ind i mange andres komfortzone, hvilket var ret interessant. Jeg var nemlig trukket i en grå sweater og et par sneaks, hvilket normalt er en sjældenhed hos mig.

Eller, i hvert fald det grå, for efter jeg har fået fingrene i mit nye par ECCO Instrinsic-sneaks, er jeg godt nok begyndt at bevæge mig ud af hvad jeg før troede var min komfortzone med sko: at jeg ikke kunne finde ud af at gå i sneaks eller style dem – men for tiden er de hvide skønheder de sko, jeg har allermest på fødderne.. For nu vi taler komfortzone – hold op, hvor er de behagelige at have på! Derudover er jeg ret glad for det hullede design med læderoverfladen og det helt hvide look, der gør at de  er supernemme at style – og så får jeg en hulens masse komplimenter, når jeg har dem på.

Outfittet her var jeg hoppet i til en dag med shoot på bryggen med søde Emily, som jeg er begyndt at fotografere for, plus en omgang eksamensskrivning – den perfekte dag at afprøve nye komfortable komfortzoner af!

Hvad synes I om mit komfortable outfit? I kan forresten tjekke flere ECCO Intrinsic-styles ud hvis I tjekker hashtagget #partofmyworld på Insta!

 

 

Indlægget er sponsoreret og udgives i samarbejde med ECCO