outfit fra igår

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketLIPSTICK: MY BEAUTIFUL ROCKET by LIMECRIME, SCRUNCHIE: DIY, T-SHIRT: SECOND HAND, SKIRT: SECOND HAND, SHOES: SECOND HAND

Her er endnu et outfit med tøj, I endnu ikke har set på. Jeg har simpelthen købt så meget nyt tøj i løbet af de sidste par måneder, at jeg ikke har haft tid til at vise jer det på! Men her får I så min nye, fantastiske gule ruskindsnederdel i selskab med min broderede reklame for Colorados sne, som jeg var hoppet i igår, da jeg hyggede mig med Kia og Kathrine. Jeg har haft ret svært ved at finde ud af præcis hvordan den t-shirt skulle styles, men jeg synes denne her kombi er super. Ruskindsnederdelen giver looket lidt et “country feel” og det synes jeg t-shirten passer ret fint ind i. Derudover er jeg også ret glad for at den gule farve passer fint med at broderingerne på t-shirten er så farverige og forskellige. Og så passer min hjemmesyede scrunchie (fra DENNE DIY-VIDEO) også perfekt ind i farverne på både t-shirten og nederdelen – skønt! Hvad synes I?

Here’s another outfit with clothes, you haven’t seen on yet. I’ve bought so many clothes these past two months that I haven’t had time to show them to you in an outfit! But here’s my new and amazing yellow suede skirt in company with my embroidered ad for Colorado’s snow, which I wore yesterday while hanging out with Kia and Kathrine. I’ve had quite a hard time figuring out how to style the t-shirt, but I like this combination a lot. The uede skirt has kind of a country feel, which I think the t-shirt also fits quite well into. And then I really like how the yellow colour actually compliments the differently coloured embroideries on the t-shirt – and my homesewn scrunchie (from THIS DIY-VIDEO) also goes perfectly with the colour of the outfit – lovely! What do you think of it?