outfit-planlægning, Paris og andet snak

Photobucket

I dag har jeg så fået bestilt billetter og hotel i Paris og jeg smutter allerede i morgen formiddag! Det er gået ualmindeligt hurtigt med at skulle få planlagt rejsen, men heldigvis har jeg fået planlagt mine outfits nogenlunde tidligt og jeg tror det bliver godt. Én dag vil blive all pink, en vil blive en blanding af vintage Cacharel og sporty og den sidste vil blive noget alla “Glamour” eller “Dollars”. Jeg glæder mig super meget til at komme afsted igen, få oplevet en masse nyt og forhåbentlig få snakket med en masse af de spændende mennesker, man møder foran showsene. Men nu må jeg smutte – jeg har stadig en sidste del af studenterræset tilbage, nemlig gildet – og så er det ellers farvel til en uge med studenterhue, studenterkørsel, alkohol og fest døgnet rundt.. Jeg tror min krop bliver virkelig glad for det. Forresten har jeg ikke fået taget ordentlige billeder af mit galla-outfit, men jeg har lagt et par stykker ud på bloggens facebook – så se guldkjolen in action lige HER!

Today I finally ordered plane-tickets and hotel in Paris and I’m leaving tomorrow already! This planning of the trip has been unusually hectic, but I’ve finally got it all together now. Luckily I planned the outfits for the trip some time ago and I think it’ll be good. One outfit will be all pink, one will be a mix of vintage Cacharel and sporty and one will be something like “Dollars” or “Glamour”. I’m really looking forward to going there again, experiencing a lot of new things and meeting new people in front of the shows. But I’ll have to go now – I’ve still got one last part of the graduation-thing left, the party, and then It’ll be “bye bye” to a week full of graduation-trips, alcohol and partying all night and day. I think my body will be so happy that it’s over. Oh and by the way, I didn’t get any proper outfit-photos from the prom, but I’ve put up a photo of it on the facebook page – see the golden vintage dress in action right HERE!