tilbage til byernes by

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jeg har glemt at fortælle jer noget, det er ikke sikkert endnu, men jeg håber det kommer til at ske.. Se, nu hvor jeg er kvit med gymnasiet kan jeg jo smutte ud i verden som jeg vil og jeg har planer om at tage omkring til modeuger i den kommende tid på må og få.. I januar var jeg jo smuttet til Paris under Haute Couture ugen i Paris og det gav mig en helvedes masse blod på tanden – sikke en vild oplevelse. Nu er det sådan at Haute Couture-ugen vender tilbage her d. 1 juli og jeg har bestemt mig for at jeg skal afsted igen. Jeg har endnu hverken flybillet eller et sted at bo, men jeg har planlagt outfits! Hvis I vil se lidt af hvad jeg lavede i paris tidligere, kan I klikke HER. Derudover kan I ogse se min Haute Couture-uge-video lige HER. Nu skal jeg bare få fat i flybilletten og et værelse og så er jeg bare good to go!

I forgot to tell you something. It’s not certain yet, but I really hope it’ll happen.. You see, now that I’m done with high school I can go out and experience the world as much as I want to and I plan to travel around to a couple of fashion weeks in the time to come.. In January I went to the Haute Couture week in Paris and that made me want to come back for more – what an amazing experience! And the Haute Couture week is coming back on the 1. of July and I decided that I have to go back. I haven’t got a plane ticket or a place to live there yet, but I have planned my outfits for the trip! If you’d like to see how I spent my time in Paris before, click HERE. And if you want to check out the video I made during the Haute Couture week, click HERE. Not I just need the plane ticket, a place to live and I am good to go!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “tilbage til byernes by”

 1. stephanie f Avatar

  Nej hvor ser det fedt ud! Det er helt sikkert også noget jeg vil opleve

 2. m Avatar

  wooow høres fedt ut! jeg er i paris nu og har faktisk planer om å sjekke ut showene.. (eller utenfor). Ditt forrige innlegg om showene inspirerte meg!
  http://spliffedcookies.blogspot.fr/

 3. ivan Avatar

  hvor er det sejt og modigt! det har bestemt inspireret mig til at forsøge noget lignende når jeg engang får tid og råd. sidste gang du var afsted var jo en stor success, også for os læsere, så jeg håber virkelig at det bliver til noget denne gang også. og så ser du virkelig smuk ud på de første billeder 🙂

 4. justine Avatar

  Jeg elsker virkelig de første to billleder, så smuk og inspirerende!
  kys
  http://www.fashionchok.blogspot.com

 5. laura holm Avatar

  Er der modeuge?! Jeg skal til Paris på søndag, har du et bestemt sted som bare SKAL opleves modemæssigt? Og har du én genbrug som bare er fantastisk? (-:

  Knus

 6. Caroline Avatar

  FUCK, HVOR VILDT!! 😀 Jeg begyndte at læse din blog under sidste Paris fashion week, så jeg vil glæde mig helt vildt til at følge med igen! Det er jo allerede om 2 dage?!
  Når jeg selv er færdig med en uddannelse, er det lige præcis det her jeg gerne vil bruge dele af min tid og penge på. <3

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com/

 7. Hosannah Avatar

  Fedt at du bare sådan Kan tage afsted …god tur 🙂