outfitplaner for London og Milano

Jeg troede det ville blive et større projekt at planlægge mine outfits for hele to modeuger i træk, dog viste det sig at være ualmindeligt let og kvikt, eftersom det er gået op for mig at jeg simpelthen har så meget tøj. Så jeg vil lige vise jer et par af mine outfit-planer for de næste mange dage – jeg kommer igennem flere stilarter som 90’erne, fin dame, tamburmajor(det synes jeg altså det tredje outfit ligner) og meget mere. Der er en masse ting I endnu ikke har set i et outfit. Blandt andet min madam blå-jakke, tamburmajor-blazeren, Le Coq-bomberjakken og en af de seneste tilføjelser til garderoben: MMMxH&M-bodystockingen, som jeg endelig har fået fingrene i. Jeg har bestemt mig for, at jeg tror det bliver en rigtig god ting at have i garderoben fremover, så selvom den er så populær, skulle jeg altså eje den. Jeg har endnu fem outfit planlagt ud over disse – et par I har set før og et par I ikke har. To af dem kommer blandt andet til at inkludere nogle nye køb, som jeg viser jer i morgen – glæd jer! Hvad synes I om mine idéer?

I thought that it would be super hard to plan outfits for two fashion weeks in a row, but surprisingly, it turned out to be super easy, since it occurred to me that I have soooo many clothes. So I’d just like to show you a couple of my ideas for what I’ll be wearing the next couple of days – I’ll be going through various styles like the 90’s, ladylike and drum-major(I think the third look really looks that way!) and much more. There are lost of items that you haven’t seen in outfits yet, amongst the blue jacket, the drum-major blazer, the Le Coq-bomber jacket and one of my latest additions to my wardrobe: the MMMxH&M-bodystocking, which I’ve finally gotten my hands on. I decided that even though it’s been super popular, it’s such and important thing to have in your wardrobe, that I needed to get it. I have furthermore five outfits planned, two of which will include a couple of new buys that I’ll show you tomorrow – stay tuned! How do you like my ideas?