på den igen

 photo nemesisbabestreetstyle25_zps642e6952.jpg photo nemesisbabestreetstyle30_zps917db8fd.jpg photo nemesisbabestreetstyle47_zpsc5da2803.jpgALL PHOTOS BY ME FROM PARIS HAUTE COUTURE WEEK, JANUARY 2013

Ja, nu er det jo lidt over en måned siden jeg sidst har været ude at rejse, så jeg(og dem der lægger datoerne for modeugerne) har besluttet mig for at tiden er til at jeg igen hellere må springe på et fly mod Paris og Haute Couture-modeugen. Oprindeligt var planen at jeg ikke skulle afsted, men eftersom jeg fik abstinenser, vejret ser ud til at blive fint og at det kun er tre dage med udendørs arbejde indtil 4-tiden hvor lyset bliver dårligt, kunne jeg jo lige så godt tage afsted, ikke? Jo, så i morgen springer jeg på flyet mod Paris endnu en gang og smutter ned for at skyde en smule street style. Denne gang er lidt anderledes, eftersom jeg skal prøve, i stedet for at have mit eget værelse eller lejlighed, faktisk at bo sammen med en pige, jeg fandt gennem Airbnb – spændende! På modeugen her skyder jeg kun billeder for Soundvenue, men til de kommende modeuger har jeg flere sider, jeg kommer til at fotografere for, hvilket I får at høre om, når den tid kommer. Så, farvel kolde Danmark, nu smutter jeg til byernes by for niende gang på to år – ses!

It’s been a bit more than a month since I’ve been traveling last, so I(and the people who plan the dates for the fashion weeks) decided that it’s time for me to get on the plane headed for Paris and the Haute Couture week once again. Originally I planned not to go, but since I kind of miss it; and because the weather is going to be quite fine; and it’s just three days with work outside until 4pm when the light gets bad, I might just as well go once again, right? Yup, so tomorrow, I’m getting on a plane headed for Paris to do a bit of street style shooting. This time is a bit different, though, since I’m going to be staying with a girl in her apartment that I found through Airbnb in stead of having my own room or my own apartment – exciting! This fashion week, I’ll only be shooting for Soundvenue magazine, but for the following AW14 fashion weeks I’ll be working for a bunch of other sites, but you’ll hear more about that when the time is right. So bye, bye, cold Denmark, I’m leaving for the city of lights for the 9th time in 2 years – see ya!