på eventyr i østen

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation-3 rumaenien nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my rumaenien vacation-1 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation-1-2 rumaenien

Som de af jer, der følger mig på Snappen (mariemyrhoj) nok spottede i går, er jeg draget udi verden. Jeg fik nok af Roskilde-FOMO, og så sprang jeg på en flyver østpå. I går eftermiddags landede jeg så i Cluj-Napoca i Rumænien, hvor jeg er taget på udflugt de næste 2,5 uger.

Jeg bor hos min veninde Andreea, og udover at læse bøger og lære rumænsk har jeg stort set ingen planer lagt for turen. Dog set det ud til at de næste 2 uger vil komme til at indeholde ture til bjergsøer her i Transylvanien, besøg hos Andreeas forældre på landet, roadtrips i bjergene og en masse sjove fotoshoots til bloggen i Andreeas vintage-tøj og en masse lækkert tøj, jeg selv har taget med.

Så jeg tænkte – er der noget, I kunne tænke jer at se her på bloggen fra min østeuropæiske ferie? Cityguides, rejsebilleder, tips til at rejse i Rumænien, hvad end I nu kan komme på? Så sig endelig til!

 

 

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation-2 rumaenien STINE GOYA X FOS KIMONO (BORROWED)


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “på eventyr i østen”

 1. Emma Stenstrøm Avatar
  Emma Stenstrøm

  Det kunne være vildt fedt at høre om din ferie, og hvad der er og se i Rumænien. Det er ikke så meget man kender til Rumænien, eller høre om folk som har været på ferie der, så det ville være ret sjovt at høre om de forskellige ting man kan se og opleve der.

  1. Marie My Avatar

   Tak for kommentaren! Jeg laver absolut et indlæg omkring hvordan det er at være på ferie i Rumænien! 🙂

 2. Laura // Stinusit.dk Avatar

  Kulturforskelle, Ting at opleve – både museer, kirker, pladser, parker og alt andet, ja bare alting! Fortæl fortæl fortæl!

  Og rigtig god ferie, Marie 🙂

 3. Clara Oline Avatar
  Clara Oline

  Vildt flot neglelak! Hvad er det for en? 🙂

  1. Marie My Avatar

   tak! det er også en af mine favoritter! 🙂 den er bare fra KIKO(kan kun købes fysisk i italien og spanien og lignende lande) 😉

 4. Emilie Avatar
  Emilie

  Åh ja en masse rejsebilleder! Og hjertens gerne tips og guides til gode steder. Sidder i overvejelsesfasen omkring rejseplanlægning, og Rumænien ser smuk ud, men kender intet til det, så det kunne være fedt 🙂
  God ferie dernede!