på eventyr i østen

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation-3 rumaenien nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my rumaenien vacation-1 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation-1-2 rumaenien

Som de af jer, der følger mig på Snappen (mariemyrhoj) nok spottede i går, er jeg draget udi verden. Jeg fik nok af Roskilde-FOMO, og så sprang jeg på en flyver østpå. I går eftermiddags landede jeg så i Cluj-Napoca i Rumænien, hvor jeg er taget på udflugt de næste 2,5 uger.

Jeg bor hos min veninde Andreea, og udover at læse bøger og lære rumænsk har jeg stort set ingen planer lagt for turen. Dog set det ud til at de næste 2 uger vil komme til at indeholde ture til bjergsøer her i Transylvanien, besøg hos Andreeas forældre på landet, roadtrips i bjergene og en masse sjove fotoshoots til bloggen i Andreeas vintage-tøj og en masse lækkert tøj, jeg selv har taget med.

Så jeg tænkte – er der noget, I kunne tænke jer at se her på bloggen fra min østeuropæiske ferie? Cityguides, rejsebilleder, tips til at rejse i Rumænien, hvad end I nu kan komme på? Så sig endelig til!

 

 

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation-2 rumaenien STINE GOYA X FOS KIMONO (BORROWED)