På job for Stine Goya – igen

Stine Goya Aarhus Event-17 kopi Stine Goya Aarhus Butik-38 kopi Stine Goya Aarhus Event-6 kopi Stine Goya Aarhus Event-18 kopi Stine Goya Aarhus Butik-27 kopi Stine Goya Aarhus Butik-37 kopi Stine Goya Aarhus Butik-11 kopi Stine Goya Aarhus Event-9 kopi Stine Goya Aarhus Butik-4 kopi Stine Goya Aarhus Stine-3 kopi Stine Goya Aarhus Butik-18 kopi Stine Goya Aarhus Butik-14 kopi Stine Goya Aarhus Stine-7 kopiSom en del af jer nok opdagede på min instagram – eller i virkeligheden(det er så hyggeligt at møde jer!) – i torsdags, var jeg smuttet til Aarhus for at fotografere vidunderlige Stine Goyas butiksåbning i smilets by. Det er tredje gang, jeg har skudt billeder for Stine Goya, og ikke nok med at det er hyggeligt, så er det simpelthen bare så pænt! Derfor kunne jeg ikke dy mig for lige at vise jer et par af mine skud fra butikken, da den åbnede i Volden 4 i Aarhus’ latinerkvarter..

Jeg er vild med pastelfarverne, guldet, disken med hemmelig trappe, den komplet vidunderlige tøj i og det kæmpe Stine Goya-skilt med lamperne.. Åh, så pænt!

 

Hvilket billede er dit yndlings? Mit er faktisk billedet af de blå gulvtæppe med puffen, guldstativet og det mørkerøde forhæng – sikken farvekombi!

 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG