på nye eventyr i januar

darling internshipSom jeg også har luftet lidt for i mit nytårsforsæt-indlæg, sker der nye ting her i januar. Jeg har juleferie fra studiet indtil februar, hvilket betyder en masse fritid, hvilket betyder at jeg kan bruge måneden på at udforske nye og spændende ting. Så i december droppede jeg forbi Uffe Buchards kreative bureau, Darling Creative Studio, og spurgte om ikke de manglede en praktikant i januar og i så fald: om ikke det skulle være mig.

Det skulle det, og siden d. 6. januar har jeg haft kontorplads hos Darling, hvor jeg assisterer på forskellige projekter og pt. planlægger casting til to shows under modeugen som vi arrangerer. Det skifter meget hvilke opgaver jeg får ellers – jeg har assisteret på det fineste shoot til DANSK Magazine, lavet pinterest-boards med inspiration til make-up og hår til et show og naturligvis lidt mere “almindelige” praktikant-opgaver som at hente frokost.

Jeg er i praktik indtil modeugen er slut og tænker mig at lave et lille indlæg om min praktikperiode, når jeg er færdig hos Darling – jeg er så spændt på hvad jeg ellers kommer til at få fra hånden mens jeg er i praktik!

 

Har I været i praktik hos jeres drømme-arbejdsplads før? Og hvordan var det?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “på nye eventyr i januar”

 1. Laura // Stinusit.dk Avatar

  ÅRRGH ALTSÅ!! det er jo MIT drømme-pratik-sted… Ej hvor er jeg bare mega mega misundelig! Wauw! Hvis I kunne bruge en hånd onsdag-torsdag under modeugen sig sig gerne til! Som i MEGET gerne! Jeg har allerede planer derovre 🙂

  1. Marie My Avatar

   Ja, det er også for vidt§ Og jeps, du har fået en mail fra mig 😉

 2. Nanna Avatar

  Åh, hvor lyder det fedt! Man bliver jo helt misundelig:)♥

  1. Marie My Avatar

   Det er også superfedt – udfordrende og spændende! 🙂

 3. Eline Tychsen Avatar

  Jeg var ikke i praktik, men gennem mit arbejde i H&M, gav de mig ufattelig meget plads til at prøve kræfter af med det kreative og dekoration. Det var vildt fedt! Men ville absolut gerne prøve det du har fået lov til! 😀 Det lyder intet mindre end fantastisk og mega spændende.
  Glæder mig til dit indlæg omkring det.

  1. Marie My Avatar

   Ej hvor fedt med dekoration i H&M – jeg har også altid drømt om at style butiksvinduer – er det ikke sjovt? 🙂 Og ja, det er super spændende – jeg glæder mig også til at se hvor meget jeg får oplevet, som jeg kan skrive om når praktikken er slut!

   1. Eline Tychsen Avatar

    Det er mega sjovt – også selvom H&M selvfølgelig har lavet guidelines til hvordan vinduerne skal præsenteres mm. Men jeg fik da lov til at give mit eget udtryk et par gange, hvilket var intet minde end AWESOME! Det var fedt, de gav plads til det på trods af 🙂