kreative dage

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my shoot vacation desert shoot-1-2 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my shoot vacation desert shoot-2-2 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my shoot vacation desert shoot-1 nemesis babe shoot in transylvania cluj napoca marie my vacation desert shoot-2

Noget af det sjoveste ved at være på ferie hos Andreea i Transsylvanien er, at hun og jeg begge har en masse formidable idéer til fede shoots vi skal lave. Til bloggen og for sjov. I onsdags var vi draget ud på landet, hvor vi skød nogle – hvis jeg selv skal sige det – enormt lækre billeder. Det er “behind the scenes”-udsnit fra vores lille shoot som I kan se ovenfor.

Derudover planlægger vi også at lave shoots på Andreeas tag, på en legeplads og rundt i byen. Alle sammen styles med Andreeas skønne vintage-tøj og jeg kan love jer det bliver lækkert. Jeg er selv pænt oppe at køre over alle de skønne modebilleder vi får lavet og kan ikke vente med at vise dem til jer!
I morgen kommer også nogle billeder fra et skønt shoot vi havde ved hendes forældres hus ude på landet.. Meget idyllisk!

 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG