pakket og klar til LFW

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Så er det i dag jeg vender snuden mod London, eftersom der er modeuge! Jeg har brugt en masse tid og energi på at få planlagt selve turen, få overblik over byen og få lavet outfits også. Billederne herover er små hints om hvilke outfits I vil komme til at se, plus et kig på nye Aarhus-genbrugskøb, som I først kommer til at se, når jeg får fotograferet dem i outfits. I skal virklig glæde jer til at se mit nye barok-fund, som bliver lavet til et outfit med mørk læbestift, blondehandsker og damesko, åååh, det bliver fint!

The day has come and today I’m going to London, since it’s fashion week! I spent a lot of time and energy planning my trip, getting an overlook of the city and  making outfits as well. The photos above are little hints about how my outfits will look, plus a bit of a sneak peek of new thrift finds from Aarhus, which you’ll first get to see when I’ll have them photographed in an outfit. You really should look forward to seeing my new baroque find, which will be put into a themed outfit accompanied by dark lips, lace gloves and ladylike shoes, oh, it’ll be soo nice!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “pakket og klar til LFW”

 1. Pixels og+Poesi Avatar

  Åh blondehandsker. Glæder mig til at se lige dét outfit. Måske det kan give mig inspiration til at style mine egne.

 2. Hosannah Avatar

  Rigtig god tur:-)

 3. Katrine Avatar

  Rigtig god Fashion Week og nyd London! Vi glæder os til at se, hvad du nu kaster dig ud i 🙂

 4. Kirsten Lave Avatar
  Kirsten Lave

  rigtig god tur!! 🙂
  hvor gammel synes du man skal være for at have en blog??
  kan man være for ung??

  1. Marie Avatar
   Marie

   jo tak! 🙂 Åh, det ved jeg ikke – det er jo op til en selv.. Men jeg er glad for jeg ikke begyndte før jeg blev omkring de 18 år – så var jeg ligesom lidt mere sikker på mig selv 🙂