LFW: ready, set, go!

Photos by me.

ankom jeg jo til London i går – det endte med at blive ret sent, så jeg nåede kun at komme ud og kigge omkring Somerset House, det sted de fleste shows bliver holdt, om aftenen. Der mødte jeg nogle ret så interessante mennesker.. Jo, jeg havde forventet at folk i London ville være noget mere outrerede end i f.eks. København, og det fik jeg ret i! Jeg var selv iført ret så farverige, mønstrede gamacher og følte mig fuldstændig underdressed. Så må jeg sørme til at oppe mig – men på den anden side, så er der jo masser at fotografere. Åh forresten, som nogle af jer måske har læst på bloggens facebook, rendte jeg ind i streetstylefotografen Craig Arend fra Models off Duty, som jeg har sludret med før i Paris. Han co-hoster en fest her under modeugen i selskab med blandt andre Susie Bubble, Tommy Ton og Alexa Chung og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at komme med.. Jo tak! Totalt sejt! Nu skal jeg bare have anskaffet mig noget ordentligt at tage på, så – men så er det heldigt at jeg i morgen skal ud og mødes med Isabella og så skal vi hygge os med café-besøg og vintage-shopping, det skal nok blive godt! Jepper, modeugen er pludselig i fuld sving og jeg er næsten kun lige ankommet.

I arrived in London yesterday – I ended up getting there pretty late, so I only made it to get around to the Somerset House, the main show venue, in the evening. There, I met some quite interesting people.. Yes, I’d imagined that the London fashion crowd would be dressed crazier than in Copenhagen for example, and gosh, I was right! I was wearing a pair of quite colourful and silly leggings and even I felt underdresed. Well, then I’ll just have to do better – but on the other side, there’ll be lots to photograph! Oh, and by the way, on my way back home I bumped into the streetstyle photographer, Craig Arend from Models off Duty, which I’d chatted to a bit in Paris before. He’ll be co-hosting a party during fashion week accompanied by peple like Susie Bubble, Tommy Ton and Alexa Chung and he asked me if I’d like to come.. Well, yes please! So now I just need something to wear – but luckily I’ll be meeting up with Isabella tomorrow for vintage shopping and coffee drinking, that be great! Yep, fashion week definately is in full swing and I’ve only just arrived.