Paris, dag 1: streetstyle og lidt snak

Jeg har ikke fået streetstylet en masse i dag – eller generelt fotograferet for den sags skyld, men jeg har en ok god grund! I dag er fløjet afsted. Jeg startede dagen på patisserie med en croissant og café au lait (jeps, jeg kører pariserstilen), derefter tog jeg hen foran Christophe Jossé showet for at kigge efter indflydelsesrige eller vel-stylede folk. Jeg fik fotograferet de to piger på de øverste billeder og ellers gik tiden foran showet enten med at vente eller at blive fotograferet selv. Jeg havde min gule buksedragt på, hvilket gav mig en del opmærksomhed fra bl.a. streetstylere som Stockholm Streetstyle og Nobody Knows Marc (jo, jo, det passer! jeg ved dog ikke hvornår billederne kommer ud..). Pænt god start på dagen! Derefter mødtes jeg med min veninde Melissa og vi fik en sludder på en café ved Eiffeltårnet og hyggede os ellers bare i Paris. Da hun tog hjem, tog jeg hen foran det netop afsluttede Dior-shw, hvor der var sindssygt mange mennesker. Her ville jeg virkelig også gerne have streetstylet, men jeg tror ikke jeg lavede andet end selv at blive fotograferet konstant, bl.a. af en fra Harper’s Bazaar – det er vildt som gul gør folk foto-lystne! Eller jo, pigen i det virkelig lækre blå outfit er foran Dior, så lidt fik jeg fotograferet. Derefter tog jeg mod Marais hvor jeg vintage-shoppede lidt, hvilket I nok vil se lidt om i morgen, fik aftensmad og tog hjem. Så ja, en ret usædvanlig dag for mig – hygger I jer hjemme i kolde Danmark?

I didn’t really streetstyle a lot today, which I actually planned all day on doing. Today has just gone so fast. I started by having breakfast at a patisserie nd then went to stand outside the Christophe Jossé show to look for influential or well-styled people. There I photographed the two girls on the top photos and then the time went with just waiting or being photographed my self. I wore a yellow pant-siut with attracted a whole lot of attention from streetstylers like Stockholm Streetstyle and Nodoby Knows Marc (yep, it’s true, I just don’t know when the photos will be out) – what a great way to start the day! Then I went to meet my friend Melissa and we went out for coffee and a chat at a café near Tour Eiffel. When she left, I went by the Dior-show, where an insane amount of people had gathered. I wanted to streetstyle a lot there too, but I only got the photo of the girl in the mazing blue outfit and then I spent the rest of the time there being photographed myself (again!), for example by one from Harper’s Bazaar – it’s amazing how yellow makes people want to photgraph! Then I went to Marais to do some vintage shopping, which I’ll probably show you tomorrow, had dinner and then I went home. What an unusual day! How are you all doing?