Paris, dag 1: new in

I apologize for the poor photo quality 🙁

I går fik jeg vintageshoppet en smule! Jeg gik instinktivt efter Vintage Desire på Rue des Rosiers, eftersom jeg aldrig plejer at gå tomhændet derfra – et faktum, der stadig holder! Butikken var nemlig propfylt med alle mulige forskellige slags taljerede kjoler som disse to. De er ret forskellige, men så har jeg jo en til enhver lejlighed og så kostede de kun 10 euro hver! Jeg kunne slet ikke stå for den mangefarvede, mønstrede sag, der virkelig kan blive til et godt 80’er outfit hvis den styles rigtigt. Den hvide og lyseblå er nok lidt mere simpel, og jeg forestiller mig den med sorte stiletter og rød læbestift, virkelig klassisk! Jeg glæder mig sådan til at få dem i brug(så er det bare virklig ærgerligt, at der er minusgrader i DK pt!). Hvad synes I?

Yesterday i did a bit of vintageshopping. I instinctly went for Vintage Desire at Rue des Rosiers, since I never ever leave that shop emptyhanded – a fact that is still tue after my visit there yesterday! The store was full of gorgeous little waisted dresses like these two. They’re pretty different, but I thought it would be good to have both to ude for different occasions – and then, they were only 10euros each! I couldn’t stand walking away without the multicoloured one, which, if styled correctly, could make the perfect 80’s outfit! The white and light blue is a bit simpler and I imagine it to be worn with black heels and red lips – classic! I am looking very much forward to using them, despite the fact that it’s insanely cold in Denmark right now. What do you think of them?