Paris, dag 2: outfit

Photo borrowed from Spottinstyle

SCRUNCHIE: DET GYLDNE DÅDYR, LIPSTICK: UP THE AMP by MAC, SWEATER: SECOND HAND, BAG: FJÄLLRÄVEN, CAMERA: CANON POWERSHOT G12, BOOTS: THRIFT

Her er så det bedste foto jeg kunne finde af mit outfit i tirsdags – og det er heller ikke så ringe endda. Outfit-komponenterne er vel noget I altsammen har set før, men jeg kunne ikke nænne at lade være med at lave et 90’er-outfit! Jeg var hoppet i to par hudfarvede nylonstømper for at det ikke blev for koldt, og, tro det eller ej, de isolerer rimelig godt. Der var mange den dag, der var vilde med støvlerne og ja outfittet generelt. Jeg tror det er lidt sjældent at folk, der hænger ud ved modeshows ikke klæder sig efter sæsonnen eller i neutrale outfits – hvilket det her var langt fra! Apropos opsigtsvækken-hed med det her outfit, blev det også fotograferet en hel masse. Eftersom jeg har planer om at lave en lille film om min Parisertur, sneg jeg mig til at stille kameraet om halsen til at filme imens jeg blev fotograferet en enkelt gang… Gad vide om de opdagede det? Jeg venter ret meget på, at streetstylefotografen, Mr. Newton, som fotograferede mig i dette outfit og mandagens gule outfit lægger billederne ud, som han tog af mig. Han havde det nemlig med at instruere mig som var det et photoshoot, hvilket faktisk gav nogle ret fine billeder, der virkede knap så forcerede som “stil op og kig i kameraet”-billederne. Jeg poster billederne så snart jeg ser dem! Men hvad synes I om det her outfit?

This was my outfit for Tuesday, it was the only proper photo of the outfit I could find, and I ust admit; it isn’t bad! You’ve probably seen all of the components of the outfit before, but I simple could not resist doing this 90’s outfit! I wore two pairs of nude nylons to keep it from getting too cold and, believe it or not, they’re quite insulating! There were a lot of people that day who loved the boots and, well, the outfit in general. I think it’s a bit seldom that people, who hang out outside of the shows, do not dress either season-appropriate or in neutral outfits – which this outfit didn’t come close to! Talking about the outfit being striking as quite outstanding, it was photographed a lot! And since I’m planning on making a little movie about my Paris trip, I secretly turned on the video-function on my camera while being photographed once… I wonder if they noticed? I’m also really waiting for the streetstyle photographer, Mr. Newton, who shot me in this outfit and in the yellow outfit from Monday, to put up the photos he shot of me. He tended to direct me while shooting me, like at a photoshoot, which made the photos pretty nice and more believable than the regular “stand up and look straight at the camera”-photos. I’ll post the photos as soon as I see them! But how do you like this outfit?